En av årets höjdpunkter är äntligen här, och vi är självklart inte sena med att presentera Mello odds 2020. På lördag drar första deltävlingen igång och vi har ett riktigt starkt startfält att vänta.

60:e upplagan av Melodifestivalen

Året 2020 betyder att Mello firar 60 år, och redan på lördag 1:a februari får vi se första deltävlingen. Den tar plats i Linköping, och de artister som ska medverka framför ett gäng riktigt starka bidrag. Vissa gör debut på mello-scenen medan vissa andra har varit med förut.
Därför har vi en riktigt härlig mix av artister att se fram emot, och som vanligt kan man spela på vinnaren hos spelbolagen. Vissa spelbolag erbjuder spel även på deltävlingarna, så är du sugen på att betta på lördagens show kan du göra det. Ett exempel är Bet365 som med sin Bet365 bonus kan ge dig som ny spelare en extra nöjsam spelstund.

Favoriten Felix kör på lördag – Bäst odds enligt spelbolagen

Felix Sandman, tidigare medlem i The Fooo, har tillsammans med Hanna Ferm bäst odds för att vinna hela Mello enligt spelbolagen. Han är sist ut i första deltävlingen som är på lördag, och enligt oddsen är det alltså störst chans att han tar sig direkt till final.

Samtliga bidrag som framförs på lördag är:

1. Move – The Mamas

2. Moves – Suzi P

3. Take A Chance – Robin Bengtsson

4. Ballerina – Malou Prytz

5. Inga problem – OVÖ

6. Sluta aldrig gå – Sonja Aldén

7. Boys With Emotions – Felix Sandman

En riktigt stark startsjua med andra ord, och om endast drygt ett dygn drar det hela igång. Som ovannämnt kan du betta på både deltävlingarna och finalen hos spelbolagen. För att se en sammanställd oddsjämförelse på båda delar kan du klicka HÄR!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller