Äntligen dags för lite odds på Gävlebockens överlevnad! Yobetit var snabba med att sätta odds på denna händelse, och vi är många som är nyfikna på hur det kommer gå detta år. Ser det ljust ut för bocken tro, kommer den att få stå kvar? Spänningen är nästintill olidlig!

Två år i rad har Gävlebocken faktiskt överlevt, vilket är ganska ovanligt för denna folkkära jättebock. Om den inte har brunnit upp brukar den i regel på ett eller annat sätt saboteras. Bilar har kört in i den så den kollapsat, folk har slagit sönder den och vissa har till och med stulit den. I början på 70-talet var det en man som tog hem bocken och ställde på sin bakgård, vilket ledde till ett 2-årigt fängelsestraff. Om han tyckte det var värt det kan inte vi svara på, men förmodligen så hann nog ångesten ikapp honom under fängelsetiden.

Hur som helst så invigdes bocken 1:a december detta år, och än så länge har den klarat sig från eventuell skadegörelse. Förhoppningsvis kommer den att förbli hel även detta år, men vad säger egentligen oddsen? Enligt Yobetit ser det ut som följande:

BOCKEN BRINNER

BOCKEN BRINNER INTE

ODDS: 2.1

ODDS: 1.6

Vad skulle du betta på? Meningarna går isär och det är faktiskt helt omöjligt att svara på hur det kommer gå. Är du nyfiken på att följa oddsen hos Yobetit och kanske till och med betta på vad du tror – klicka på den gröna knappen!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller