Yobetit logo

Ingen välkomstbonus

Ingen välkomstbonus

Omsättningskrav: 0x

 • Grym livebetting med BankID

 • Ingen välkomstbonus

 • Läs mer om Yobetit

Yobetit bonus:

Börja spela på stört med BankID

 • Klicka på den gröna knappen.

 • Insättningar med BankID

 • Omsättningskrav: x0

Omsättningskrav

Yobetit har ingen välkomstbonus!

Om Yobetit

Yobetit är en spännande spelsida med grym odds bonus. Här finns ett stort och varierande utbud av oddsspel där spelarna kan betta på ligor, mästerskap och turneringar på ett stort antal sportmarknader över hela världen, men även en del mer ovanliga sporter som inte finns hos många andra spelbolag. Yobetit saknar ett casino idag men kan utöver oddsspel även erbjuda spel på Lotto där spelarna kan delta i ett stort antal lottodragningar i ett flertal länder där en del jackpotvinster ofta kan överstiga en miljard kronor. Yobetit har en mycket trevlig spelsida där spelarna snabbt kommer i rätt stämning då de ska börja spela hos Yobetit. Yobetit kan även erbjuda spelarna en del tekniska innovationer som bland annat en cashout funktion för oddsspelare. Hos Yobetit så kan spelarna även se fram emot en hel del bonusar som gör att spelarna får ett bra tillskott till spelkassan och därmed chansen att kunna vinna lite mer då de spelar hos Yobetit.

Yobetit har en mycket stilfull och underhållande design som går i färgerna lila, grönt och orange, som även innehåller en hel del inspirerande sportbilder. Här kan spelarna få en mycket bra spelupplevelse då de bettar hos Yobetit. Då Yobetit använder sig av en moderna och säker spelplattform så kan spelarna även hitta en bra layout på sidorna och en översiktlig menystruktur som gör att spelarna inte behöver ha några svårigheter med att hitta information eller de spel som de vill spela. Spelmiljön och all information på spelsidan finns dessutom på flera olika språk, som bland annat svenska, vilket gör att alla spelare enkelt kan finna sig tillrätta på spelsidan.

Skaparna av Yobetit är ett gäng spelentusiaster som varit med i spelbranschen under en lång tid och som därmed vet vilka förväntningar som spelarna har på en spelsida idag. Det är förväntningar som Yobetit i mångt och mycket kan leva upp till mycket bra, framför allt då det kommer till spelmiljö, utbud av oddsspel och bonusar.

Det är det maltesiska företaget YoBetit.com Ltd som äger och driver spelsidan Yobetit. Yobetit tillhandahåller oddsspel och lotto under en spellicens som är utfärdad på Malta vilket gör att spelarna inte behöver betala någon skatt på de pengar som de vinner då de spelar hos Yobetit.

Fördelar med Yobetit

 • Ett av marknadens bästa utbud av oddsspel

 • Har ett intressant utbud av oddsspel
 • Kan erbjuda både nya som återkommande spelare bra bonusar
 • Har ett bra utbud av Lottodragningar
 • Har en cashout funktion för oddsspelare

Yobetit i mobilen

Idag så väljer en majoritet av spelarna att spela med en mobiltelefon med Swish eller BankID eller en surfplatta då de spelar hos ett spelbolag och därför så kan självklart även Yobetit erbjuda spelarna en mycket snygg, väloptimerad och lättnavigerad spelmiljö för mobila enheter som har stöd för iOS eller Android. Hos Yobetit så kan spelarna betta på sporter, lägga oddsspel på pågående matcher under livebetting och följa upp resultat direkt i sin mobila enhet. Det går också att ta del av spelsidans bonusar, göra insättningar och uttag genom sin mobila enhet. Hos Yobetit så behöver spelarna inte krångla med att ladda ned någon app för att kunna börja spela utan istället så spelar man direkt i webbläsaren i den mobila enheten.

Spelutbud

Yobetits utbud av oddsspel tillhör inte marknadens största men kan ändå erbjuda spelarna de vanligaste sporterna på marknaden och även några mer udda sporter. Här kan spelarna betta på ligor, mästerskap och turneringar inom en rad olika sporter på sportmarknader över hela världen. Man kan även lägga oddsspel på ett en del kulturella evenemang som bland annat Nobelpriset, Oscarsgalan, Emmygalan, tv-tävlingar, skönhetstävlingar, kryptovalutor och en del politiska händelser i ett flertal olika länder.

Hos Yobetit så kan man hitta odds på sporter som bland annat fotboll, ishockey, amerikansk fotboll, rugby, basket, volleyboll, cykling, friidrott, baseball, formel 1, Nascar, boxning, golf, tennis, badminton, trav, hästkapplöpning och e-sport.

Livebetting

För spelare som föredrar att lägga oddsspel på pågående matcher, vilket ger spelarna möjlighet att först se hur en match utvecklar sig innan de lägger sitt oddsspel, så kan Yobetit erbjuda ett bra utbud av sportevenemang under livebetting varje månad. Här kan man bland annat hitta sporter som exempelvis ishockey, fotboll, tennis, formel 1, boxning, golf, cykling och en del andra populära sporter.

Hos Yobetit så kan spelarna även betta på olika händelser i en match som bland annat vilket lag som får nästa hörna, nästa gula kort, gör nästa mål, resultat i halvtid eller i fulltid. Det gör det än mer underhållande att följa en match live då man samtidigt kan lägga nya oddsspel på matchen.

Yobetit har även en cashout funktion som innebär att spelarna själva kan avsluta ett pågående oddsspel i förtid, även om matchen fortfarande pågår. Det betyder att spelarna kan ta hem en del av vinsterna eller minimera sina förluster om en match inte utvecklas så som man har tänkt sig.

Insättning, uttag och kundtjänst

Yobetit kan erbjuda spelarna ett flertal olika betalningsmetoder som spelarna kan använda i samband med att spelarna ska göra insättningar eller uttag till och från sin spelkassa hos Yobetit. Bland betalningsmetoderna så hittar man bland annat Skrill, Neteller, VISA, MasterCard, banköverföring, Trustly och Paysafecard.

Det tar cirka 24 timmar att få sin begäran om uttag hanterad hos Yobetit. Innan spelarna kan få sitt första uttag godkänt så krävs det att de verifierar sin identitet.

Om man har några frågor eller om man stöter på några hinder så kan man få professionell hjälp av den servicevänliga personalen på kundtjänsten. Kundtjänsten har öppet alla dagar på året, dygnet runt, och man kan komma i kontakt med kundtjänsten genom e-post eller per telefon. Idag så saknar tyvärr Yobetit en livechatt, vilket annars är det smidigaste sättet att få hjälp av en kundtjänst. Det finns också en del information att hitta på spelsidan som ger svar på de vanligaste frågorna kring registrering, insättningar och bonusar.

Yobetit sammanfattning

Hos Yobetit så kan spelare som föredrar att betta på oddsspel få massor av underhållning och spänning då de besöker spelsidan. Här kan spelarna finna ett bra utbud av oddsspel på ett flertal olika sporter från sportmarknader över hela världen. Det finns även möjlighet att spela på lotto där man kan vara med i lottodragningar i ett flertal olika länder och där en jackpotvinst kan ligga på 100-tals miljoner kronor.

Yobetit har en mycket trivsam spelmiljö, som dessutom finns på svenska, men kan även erbjuda spelarna en hel del bonusar som gör att spelarna får en hel del extra att spela för och därmed chansen att även kunna vinna lite extra då de spelar hos Yobetit.