Sveriges enda aktör med odds på Gävlebocken 2020. Gävlebocken är uppsatt under hela december och spänningen är olidlig huruvida den skall bli uppbränd eller inte. På Bettingsidor.se kan du se hur eller om du kan betta på Gävlebocken! Alternativt, vi har andra fantastiska december-specialare betting. 

Vad sägs som att betta på en Vit Julafton? Eller vet du vilka som smiter från notan och lämnar EU som nästa land?

Här hittar du bettingsidor med odds på specialspel!

?? Betta på Gävlebocken

Det är bara ett fåtal bettingsidor som erbjuder betting på Gävlebocken och det beror troligen på risken att någon kan tända på efter att den lagt ett spel på Gävlebockens överlevnad. Det som dock är positivt är att det finns maxbegränsningar på hur mycket du kan spela på spelet eftersom det är en liten spelmarknad och därmed så finns det ingen större vinning i att tända på.

För dig som vill betta på Gävlebocken så är oddset aningen högre på att det brinner ned jämfört med att den inte brinner ned. Detta beror på att Gävlebocken inte brunnit ned lika ofta och hårdare bevakning har satts in för att skydda bocken. Bland annat så har man haft vakter under natten och ideella krafter som bildat en järnring runt bocken.

Odds Gävlebocken 2020

Gävlebocken Den brinner Den brinner inte
Bettingsidor
N/A
N/A

Spelbolag med Odds på December-Specialare Betting

SpeedyBet logo

Få 50 kr Betting Bonus

Sätt in med BankID eller Swish – Hämta 50 kr Bonus

SpeedySpel Bonus: Utan Omsättningskrav

  • Spela betting, livecasino & slots

  • Enkla, snabba uttag till via mobilen

  • Läs mer om SpeedySpel Bonus

Till SpeedySpel Sport

Bettingsidor - Unibet Bonus

Unibet Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

  • Insättning: BankID, Swish, Trustly
  • Sveriges mest Populära Spelbolag

  • Läs mer om Unibet

Hämta Unibet Bonus

Bettingsidor.se - Betsson Bonus

Betsson Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.50

  • Betting med BankID & Swish

  • Svensk spellicens

  • Läs mer om Betsson

Hämta Betsson Bonus

Betta på Vit Jul 2020

Blir det en vit Julafton i din stad? Det kan du nu betta på! Detta spel tillåts av svenska spellicensen, till skillnad från Gävlebocken odds. Oavsett om det blir snö eller inte på jul så kan du nu betta på om det är snö på Julafton hos Unibet, runt om i hela sverige.

“Gillar du spännande och innovativa special-odds som får det att kittlas lite extra så borde du spela på vädret hos Unibet, för man kan aldrig lita på vädret – så skrällar kan falla precis vart som.” 

Spelbolagen fokuserar idag hellre på att erbjuda snabba uttag och betting utan registrering, så att se att spelbolagen erbjuder odds på Vit Jul känns väldigt spännande och sällsynt. Oddsen varierar i storlek från söder till norr och i vissa städer verkar det vara snögaranti – medans andra städer inte har en chans till en vit jul. Ge dig in i spänningen du med och betta på årets stora betting-snackis, du får också ett riskfritt spel när du signar upp dig på Unibet!

? Hur Fungerar Oddset – Snö på Julafton!

Betting decemberBetting på Vit Jul kan bli en riktigt bra julklapp att vakna upp till den 24e om snön skulle falla just där du bettat. Det finns lite regler kring spelet som kan vara bra att veta om du ska spela på detta ovanliga spel som spelbolagen erbjuder enormt sällan. För det första, det måste komma minst 1 cm snö som lägger sig på backen.

“Spelet räknas inte som ett vinnande bet bara för att snöflingor börjar falla och lägger sig på backen, utan det behöver faktiskt komma en hel del snö så att det lägger sig.”

Det räknas inte heller om det enbart är lokalt snöfall just där du bor, Unibet följer SMHI och deras officiella statistik kring nederbörd och snöfall i städerna som man kan betta på och det är enligt den statistiken det måste vara 1 cm. Det är egentligen de enda två reglerna du måste veta, minst 1 cm snö samt att snödjup mäts per officiella siffror. Nu är du redo för att lägga ett riskfritt spel på Unibet – så jobbar vi in odds på Vit Julafton!

?? Bästa Speltipsen – Snö på Julafton!

Kikar man på vilka städer Unibet erbjuder spel på så ser man att den absoluta majoriteten av städer kommer inte, eller troligtvis inte, ha snö på julafton. Det känns som att mängderna snö som faller över Sverige har minskat och i söder så är det troligare att snön kommer i februari/mars än när tomten är på besök. Städerna med högst odds finner du från Göteborg och ned, här är städer som Malmö, Helsingborg och Göteborg med och det är odds upp emot 10x insatsen på Vit Julafton, dessa skippar vi då det är enormt osannolikt. 

“Bästa speltipset odds Vit Julafton hittar vi i städerna Örebro och Stockholm.”

Två städer som ofta har snö på Julafton och där chansen till snö faktiskt är god. Runt 3x insatsen får du betalt på att det faller en centimeter snö på backen i området – den är guld. Söker du mer osannolika odds som kanske betalar större, ta dig då en titt på oddset att det INTE blir en vit Julafton i Luleå, den är saftig. Flera tidningar har rapporterat att det kan bli snöfritt i Luleå på Julafton, så den kan vara en riktig smällkaramell!

?? Ciao Europeiska Unionen

England har redan tagit klivet och lämnat EU, blir det en dominoeffekt och fler länder börjar dra sig ur? Betta redan idag på vilket land lämnar EU härnäst. Odds på politik har fått en enorm uppgång på senare tid med hela Brexit spektaklet och Presidentvalet i USA, som lockat rekordmånga spelare för att pröva lyckan på nya spännande koncept att spela på. 

Spelbolagen erbjuder numera, förutom betting utan registrering och snabba uttag, också fina odds på politik. Den svenska spellicensen tillåter inte alla spel runt om i världen, men odds på politik är godkänt, så ge dig in i marknaden redan nu och bli expert på ämnet – för det finns värde att hämta här. 

“Speedyspel betting sida erbjuder betting utan registrering och odds på vem som lämnar EU härnäst.”

Oddsen börjar på 4x insatsen på favoriten Italien, och sträcker sig hela vägen upp till 67x insatsen på underdogen Tyskland. Spelet är “vilket land lämnar EU näst” och det stänger den 31 december. Många fruktar en dominoeffekt efter Englands uttåg, återstår att se vad som händer där. 

Har du stenkoll på världspolitik och tror dig veta vilket land som bestämmer sig för att klippa banden med den Europeiska Unionen så kan du nu spela på detta roliga specialspel hos Speedyspel och andra bettingsidor som också har betting utan registrering. Enklare än så blir det inte – betta på politik du med!

? Gävlebocken Brinner Ofta

Att Gävlebocken brinner eller på annat sätt förstörs händer mer ofta än sällan då detta blivit lite av en tradition i både Gävle och andra delar av Sverige. Det sägs till och med även att Gävle Stad och andra intressenter vill att traditionen fortsätter, trots att det är olagligt. Detta eftersom det ger en enorm publicitet för Gävle som stad men också för Sverige i stort då detta är populärt att följa även i utlandet.

“Oavsett sanning eller inte i det påståendet så kan man enkelt konstatera att Gävlebocken genom åren har dragit stora rubriker och satt Gävle på kartan.”

Faktum är att Gävlebocken under sina 53 år endast klarat sig 16 gånger, övriga gånger har den antingen brunnit ned eller blivit saboterad på annat vis. Det har bland annat skett flera gånger att bocken sjunkit ihop när folk har vilja förstöra.

? Bettingsidor med Odds på Gävlebocken

Idag är det endast ett eller ett par bettingsidor där du kan betta på Gävlebocken. För några år sedan fanns det massvis av bettingsidor för Gävlebocken men det blev en del skriverier vilket fick flera spelbolag att dra öronen åt sig. Det senaste året har det dock blivit vanligare igen och förhoppningsvis kommer det inom kort finnas ett stort urval med odds på bocken.

? Gävlebocken Betting

Betting Odds GavleBockenHistorian om Gävlebocken betting började redan i början av 2000-talet när bettingsidorna började att erbjuda odds på evenemanget. På senare år när Gävlebocken Betting har blivit ett mer omdiskuterat ämne så har färre spelbolag erbjudit odds på bocken. Det finns dock fortfarande spelbolag som erbjuder betting på Gävlebocken till generösa odds, vilket givetvis glädjer oss alla som gillar betting och som följer bockens kamp.

? Historia om Gävlebocken

Gävlebockens historia sträcker sig hela vägen tillbaka till året 1966 när bocken sattes upp för att dra mer folk till butikerna i Gävle. Det finns olika uppgifter på vem som kom med idén kring Gävlebocken, en del menar att det var reklammannen Stig Gavlén medan andra säger att det var butiksägaren Harry Ström. Sedan den sattes upp år 1966 så har det återkommit varje år och de första tre åren så fick faktiskt bocken stå helt orörd, det var först 1969 som bocken brändes ned på Nyårsafton.

? Så Hittar Du Oddset

De flesta spelbolagen har en sökfunktion där du snabbt kan hitta till rätt spel. Här nedan ser du hur du enkelt hittar oddsen på Gävlebocken 2020 hos respektive spelbolag:

  • Betting –> Special –> Sverige –> Jul

ℹ Använd Vår Information

Du får mer en gärna använda våra aktuella odds eller information i din tidningsartikel, men hänvisa då till Bettingsidor.se eller denna artikel som källa. Bettingsidor.se ägs och drivs av Better Collective Sweden AB. Mer information om oss hittar du här: https://bettercollective.com/.