Bettingsidor med VISA 2023

Hem » Betalningsmetoder 2023 » Bettingsidor med VISA 2023
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

VISA-kort är ett av de vanligaste bankkorten i Sverige och många Bettingsidor har idag insättning och uttag med VISA. Fördelen med att använda ditt VISA-kort som metod för insättning och uttag är att det är tryggt och säkert att flytta pengar från ditt bankkort till ett Spelbolag.

Det bästa av allt är att du kan ta del av alla Odds Bonusar utan att missa något. Här nedan hittar du alla Bettingsidor med VISA som betalningsmetod 2023.

Spelbolag med VISA-kort

 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
  • Sätt in 500 kr – betta för 1000 kr
  • Swish-insättningar & Snabba Uttag
  • Läs mer om ComeOn


VISA-kort – Frågor & Svar

Allt du behöver för att komma igång på Bettingsidor med Visa är att plocka fram ditt Visa-kort. Du använder sedan kortnumret, ditt namn, utgångsdatum för kort samt cvv-kod för att genomföra och bekräfta din insättning. Pengarna kommer då in på ditt spelkonto direkt!

Ja, allt som oftast är det gratis att göra insättning med Visa hos svenska Bettingsidor. Notera dock att det kan tillkomma en avgift vid insättning om Spelbolaget väljer det, vilket var väldigt vanligt för ett par år sedan. Det framgår i så fall tydligt i samband med att du väljer betalningsmetod.

Även om Bettingsidorna med Visa var fler för ett par år sedan så är det fortfarande många av Sveriges bästa Bettingsidor som erbjuder denna betalningsmetod. Bland bästa Spelbolag med Visa-kort hittar du Bethard, LeoVegas och Bet365.

Absolut, du kan spela på Bettingsidor utan registrering, det vill säga där du kan logga in snabbt med BankID, och sedan använda Visa vid insättning. Det finns Spelbolag utan konto som endast erbjuder insättning med BankID, men det finns även de som erbjuder fler betalningsmetoder vid insättning och uttag.

Ja, insättning med Visa-kort är i regel aldrig ett hinder från att motta en Betting Bonus, oavsett om det är en Insättningsbonus eller exempelvis ett Försäkrat / Riskfritt Spel. Visa-insättning anses vara säkert och visar dessutom vem du är, så du kvalificerar till en Välkomstbonus med mera.

Självklart, insättning med Visa är långt ifrån den enda tillgängliga betalningsmetoden hos svenska Bettingsidor. Har du istället Mastercard fungerar det ofta bra, men under de senaste åren är det insättning med BankID, Trustly och Swish som dominerar den svenska spelmarknaden.

Nej, det går att göra uttag till ditt Visa-kort men de kan inte räknas som snabba uttag. Även Bettingsidor som godkänner utbetalningar direkt har dessvärre inte möjlighet att föra över pengarna till ditt kort direkt, utan behandlingen hos Visa tar ett par dagar.

Ja, väljer du bland Bettingsidor med svensk spellicens kan du alltid känna dig trygg när du bettar. När det gäller insättning eller annan betalning med Visa-kort är det viktigt att du håller kortuppgifter hemliga och gömda. Du kan även aktivera tvåvägs-verifiering där du måste bekräfta köp med BankID.Spelbolag med VISA

✅ Så fungerar Spelbolag med VISA i Sverige

Betting är en spelform som har funnit länge på spelmarknaden men det var egentligen först under de senaste åren som betting började bli mycket populärt på den svenska marknaden, vilket till stor del berodde på att bettingbolaget börjare erbjuda sporter som var populära hos de svenska spelarna. Idag så kan bettingsidor erbjuda ett stort utbud av odds på sporter från sportmarknader över hela världen vilket innebär att alla spelare kan betta på sina favoritlag och sina favoritligor. Idag så är konkurrensen stor bland bettingsidorna och man konkurrerar inte längre om utbudet av oddsspel utan istället så har flera bettingsidor börjar erbjuda spelarna bättre odds, möjligheten att delta i turneringar och en del annat som gör att spelarna få ett mervärde då de bettar på sport.

Hos bettingsidor så kan man använda sig av de vanligaste betalningsalternativen men en av de betalningsalternativ som alltid har varit populärast är att sätta in pengar med sitt VISA. Det finns ett stort antal bettingsidor med VISA där spelarna kan göra både insättningar och uttag från och till sitt VISA-kort.

“Att välja Bettingsidor med VISA är enkelt för de flesta då nästan alla har ett VISA-kort anslutet till sitt bankkonto, vilket innebär att överföringen sker direkt till spelkassan.”

Tyvärr så finns det vissa nackdelar med att använda sig av ett VISA-kort hos bettingsidor. Bland annat så kan det förekomma avgifter när man gör en insättning till bettingsidor med VISA men det finns även en gräns för hur stort belopp som spelarna kan ta ut till sitt VISA-kort.

⭐️ VISA-kort är en vanlig betalningsmetod

Alla bettingsidor kan erbjuda betalningsmetoden VISA, vilket under många år var en av de vanligaste betalningsmetoderna som användes på Bettingsidor. För att hitta bettingsidor med VISA så kan man läsa på sidor som recenserar olika Bettingsidor. Här kan man få information om alla Bettingsidor med VISA eller andra betalningskort, som exempelvis Mastercard, men även en hel del annan information om Bettingsidorna som bland annat utbud av onlinespel, kundservice, bonusar och spelmiljö.

“Det gör att du enklare kan finna Bettingsidor med VISA som passar en bäst.”

Det finns även en hel del annan information som exempelvis analyser, guider, speltips och allmän information som gör att spelarna kan få ut mer av sitt bettande hos bettingsidor med VISA men kanske även chansen att kunna vinna lite mer.👊 Bettingsidor som tar VISA-kort

Historiskt sett i Sverige så tar nästan alla Bettingsidor VISA-kort vid insättning och uttag. Även om detta inte är lika självklart för nya spelbolag som lanseras under 2023 så erbjuder fortfarande majoriteten av Spelbolag idag VISA som alternativ när du ska sätta in pengar. Här är några fördelar med att använda ditt VISA-kort när du ska sätta in pengar på ett spelbolag:

 • VISA är tryggt och säkert
 • Snabba insättningar och korta behandlingstider vid uttag
 • Du får ta del av exklusiva Bonusar
 • Du slipper insättningsavgifter

⚡️ Snabbt att sätta in och ta ut pengar

Utöver att nästan alla bettingsidor har VISA som betalningsmetod så går det också väldigt smidigt och snabbt att ta ut pengar hos spelbolag med VISA. Hanteringstiden är direkt vilket innebär att spelbolaget inte dröjer med överföringen om ditt spelarkonto redan är verifierat och klart. VISA har även något som kallas Verified by VISA, vilket är en verifieringsmetod som gör det säkrare för dig att handla på nätet. Du måste då verifiera dig med ditt BankID eller bankdosa för att få sätta in pengar. Detta gör man för att undvika bedrägerier om ditt VISA-kort har blivit stulet.

VISA & Betting Bonus

🎁 Odds Bonus hos Bettingsidor med VISA

Hos Bettingsidor med VISA så kan nya spelare vanligtvis erhålla en bra välkomstbonus när de gör sin första insättning som ger spelarna en bra start på casinot. Det finns också en del bonusar som bettingsidor med VISA delar ut till sina återkommande spelare som exempelvis gratisspel eller cashback bonus, vilket ger lojala spelarna lite mer i spelkassan att betta för och därmed chansen att vinna lite mer.

“Till skillnad från en del andra betalningsmetoder så berättigar insättningar med VISA alltid till den Bonus en Bettingsida erbjuder.”

Därför så är det säkert och tryggt att använda sitt VISA-kort då man ska göra insättningar till bettingsidor med VISA samtidigt som man alltid vet att man får möjlighet att ta del av bettingsidornas bonusar.

💰 Ta del av välkomstbonusar som vanligt med VISA

Med vissa insättningsmetoder, som till exempel SKRILL och Neteller, så får du inte ta del av alla Odds Bonusar. Med VISA får du tillgång alla Sportbonusar precis som vanligt och det är inga begränsningar på hur mycket i Insättningsbonus, eller andra typer av Välkomstbonusar som exempelvis Försäkrade Spel, du kan få. Maxinsättning med VISA brukar vara runt 100.000 kr så där finns det heller inga större begränsningar när du ska sätta in pengar.