Hem » Expekt Välkomstbonus för Elitloppet – Boostat Odds på Favoriten!

Expekt Välkomstbonus för Elitloppet – Boostat Odds på Favoriten!

Kommersiellt innehåll

Alla nya spelare som registrerar sig på expekt kan just nu ta del av en riktigt bra välkomstbonus inför Elitloppet. Enligt Elitloppet 2023 odds just nu så är det 3,90 i odds på San Moteur – men expekt boostar alltså detta odds till 6,00 istället. Max belopp för detta bonus-erbjudande är 500kr.

elitloppet 2023 boostat odds med expekt

San Moteur favorit hos de flesta bettingsidorna

Så för dig som nu tror att San Moteur kommer ta hem elitloppet, så är detta en “no-brainer”. På en satsad femhundring så plockar du hem 3,000 kr istället för 1,900 kr.

Oddsen inför elitloppet ändras löpande men San Moteur har varit den starka favoriten hos alla spelbolag rätt länge nu att ta hem vinsts-checken på 5 miljoner kronor. Förutom San Moteur så är även Don Fanucci Zet och Önas Prince favoriter att ta hem segern.

Semifinal och final samma dag

Elitloppet är Sveriges mest prestigefyllda travlopp och i år äger det rum under helgen den 26-28 maj. De sexton hästarna som har blivit inbjudna kommer att tävla om en eftertraktad finalplats genom att delta i två spännande semifinaler på Solvalla i Stockholm.

Bara fyra hästar kommer att gå vidare från varje semifinal, vilket sedan resulterar i en riktigt spännande final med de åtta främsta hästarna, bara någon timma senare. Loppen kommer att köras över 1609 meter med autostart som alltid, vilket innebär ett intensiv och snabbt lopp. Många experter hävdar att årets Elitlopp är en av de tuffaste på väldigt länge och förväntningarna är skyhöga. Det är upplagt för riktigt bra trav och en riktigt fin dag med andra ord.


Elitloppet 2023 odds just nu

Vinnare ElitloppetExpekt Bonus
San Moteur3.75
Don Fanucci4.00
Hohneck7.00
Önas Prince8.00
Hall Mary8.00
Oddsen uppdaterades senast: 25 Maj kl 12:45

  • Bonus till ALLA spelare från 5 december 2023
  • Nya Expekt med Swish eller Trustly
  • Läs mer om Expekt
  Se alla bonus erbjudanden

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  18+ år, spela ansvarsfullt, erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23 stodlinjen.seSpelinspektionen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.