Poker blev mycket populärt i Sverige under mitten på 2000-talet. Det anordnas många pokerturneringar varje år, där vinstsummorna ofta uppnår mångmiljonbelopp.

Många pokersidor online ingår i ett pokernätverk, vilket innebär att spelbolag går ihop så att det blir fler spelare att spela emot. Här hittar du alla pokersidor i Sverige 2021 som erbjuder pokerrum med skattefria vinster och svensk spellicens.

Bästa Pokersidorna 2021

888 Poker logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Samla 100 bonuspoäng och få 100 kr per gång

 • Grym bonus + nio gratis biljetter
 • Sätt in med PayPal, BankID, VISA, mfl.
 • Läs mer om 888Poker
Till 888 Poker

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Bet365 logo

upp till 1250 kr i spelkrediter

Upp till 1250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Världens största spelbolag
 • Spela roliga Wild Twister Sit & Go
 • Läs mer om Bet365
Till Bet365 Poker

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nordicbet logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Pokerklient från Microgaming
 • Storfavorit bland svenska spelare
 • Läs mer om Nordicbet
Till Nordicbet Poker

PAF logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Unik välkomstbonus utan omsättningskrav
 • Unika pokerevents på Åland
 • Läs mer om Paf Poker
Till Paf Poker

Betsson logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Pokerklient från Microgaming
 • Spela direkt i din browser
 • Läs mer om Betsson
Till Betsson Poker

🃏 Bästa Pokersajterna i Sverige

Pokersajter logoI listan här ovan hittar du flera av de spelbolag som erbjuder dig möjligheten att spela Poker i Sverige idag. På en del pokersidor finns det möjlighet att betta på olika varianter av poker men även på olika system. I samband med större pokerturneringar så har också en del pokersidor olika erbjudanden som exempelvis garanterade vinstsummor, vilket gör att du får chans att vinna mer.

Vi på Bettingsidor.se håller ständigt utkik efter nya Bettingsidor med stort utbud som vi kan tipsa dig om, och erbjuda exklusiva Bonusar hos. I dagsläget finns det många svenska Pokersidor att spela på men här väljer vi ut de allra bästa!

🏆 Bästa pokersidorna 2021

 • 888pokerProfessionell svensk Pokersajt – 100 kr Poker Bonus
 • NordicBet PokerStort utbud av Pokerturneringar – Insättning med Swish
 • Paf PokerFå 99 freespins, omsättningsfria vinster – Snabba uttag med BankID
 • Betsson PokerPokerturneringar för alla – Snabba insättningar med Trustly

 Betta på Olika Pokerturneringar

När man bettar på Poker så kan man betta på en hel del olika varianter. Man kan bland annat betta på vilket team som kommer att vinna en turnering men också vilken spelare som kommer att utses till turneringens bästa spelare. Man kan dessutom betta på en del andra händelser som sker under en match eller turnering, som exempelvis om de vinnande händerna är högre än exempelvis kåk eller vilken hand som vinnaren i en omgång har. Det går också att betta system där man väljer ut flera vinnare i en turnering, vilket kan ge riktigt bra odds.

“Det finns ett flertal olika pokerturneringar som är mycket populära att betta på.”

Bland annat så kan man betta på turneringar som EPT, European Poker Tournament och WSOP, World Series of Poker Tournament vilket brukar dra storpublik både till arenan och i antalet som tittar live online, men de drar även de bästa spelarna till borden. Det finns dessutom en del mindre turneringar och kvalturneringar som du kan betta på hos vissa bettingsidor, särskilt hos de spelbolag som specialiserar sig på just betting på Poker.

🎴 Om Poker

Troligtvis så kommer Poker ursprungligen från Frankrike och därefter så importerades pokern till USA, där det har spelats sedan 1800-talet. Poker har under åren spelas på många sätt men från det att det grundades organisationer som satte upp regler för hur Poker ska spelas så är reglerna desamma över hela världen.

Dock finns det flera olika varianter av Pokerspel men det mest kända och spelade idag är Texas hold’em, som är det spel man kan spela i ett stort antal pokerrum på nätet. Pokern kom till Sverige i början på 1900-talet och har blivit mycket populär bland svenska online spelare sedan det började att lanseras Pokersajter på nätet. Poker är idag något som spelas på alla nivåer – från  ett hemmaspel mellan ett par vänner en fredagskväll med små insatser, till gigantiska turneringar med pokerproffs som vinner mångmiljonbelopp med sin talang.

💻 Poker som Sport Idag

Poker spelas på ett filtklätt bord där deltagarna i spelet sitter runtomkring, med en bit mellan varje spelare för en möjlighet att hålla sina kort hemliga. Det delas ut två mörka kort (dvs. gömda, endast sedda av spelaren i fråga) till varje spelare som därefter får välja att göra insatser eller att lägga sig direkt. Därefter delas fem öppna kort ut på bordet, först tre kort och sedan ett i taget så att spelarna får möjlighet att höja sin insats mellan varje kort, eller lägga sig om korten inte visar en tillräckligt hög chans till att bilda en bra hand.

Spelet går ut på att spelarna försöker få ihop ett par eller annan, högre kombination av kort genom sina två mörka kort på handen tillsammans med tre av de öppna korten på bordet.

“Den som får den kortkombination som har högst värde vinner potten på bordet för omgången.”

Idag så finns det tusentals personer runt om i världen som spelar poker på professionell nivå, och många av de bästa pokerspelarna har blivit dollarmiljonärer tack vare deras val av sport. De stora turneringarna brukar ha stor publik och likaså brukar tv-sändningar av Pokerturneringar ha många tittare.

📱 Spela på Poker hos olika Spelbolag

Eftersom många Pokerturneringar är mycket populära så finns det flera aktiva pokersidor i Sverige. I listan ovan kan du hitta några av de spelbolag som tillhandahåller Pokerspel och betting på Poker. Här kan du även få attraktiva Betting Bonusar i samband med att du gör din första insättning, vilket ger dig lite mer i kassan att spela för och därmed en chans att testa något nytt du inte spelat tidigare.

Som alltid när du letar efter de bästa Bettingsidorna så är det viktigt att se över vad du erbjuds för alternativ vad gäller registrering, insättning, Bonus och uttag. Bettingsidor med svensk licens finns det gott om och om du föredrar ett spelbolag som arbetar för ditt bästa snabbt så är Betting med BankID för dig. Förutom snabb och säker registrering med BankID erbjuder dessa Bettingsidor dessutom snabba insättningar med Swish eller Trustly, och kanske än viktigare – snabba uttag direkt till ditt bankkonto. Läs mer om Snabba Uttag och vilka Spelbolag som erbjuder det här.