Poker är något som blev mycket populärt i Sverige under mitten på 2000-talet. Idag finns det fortfarande många bra pokersajter att spela poker på i Sverige. Det anordnas även många pokerturneringar varje år, både mindre och större turneringar där vinstsummorna ofta ligger på mångmiljonbelopp.

De flesta pokersidorna ingår i ett pokernätverk, vilket innebär att spelbolag går ihop så att det blir fler spelare att spela emot. Här hittar du alla pokersidor i Sverige 2021 som erbjuder pokerrum med skattefria vinster och svensk spellicens.

🃏 Om Poker

Troligtvis så kommer poker ursprungligen från Frankrike och därefter så importerades pokern till USA, där det spelats poker sedan 1800-talet. Poker har kunnat spelas på många sätt genom åren men efter att det grundades organisationer som satte upp regler för hur poker ska spelas så är reglerna för poker detsamma över hela världen.

Det finns flera olika pokerspel men det mest kända är Texas holdém, som man också kan spela i ett flertal pokerrum på nätet. Pokern kom till Sverige i början på 1900-talet och har blivit mycket populärt bland svenska spelare sedan det börja lanseras pokersajter på nätet.

Bästa Pokersidorna 2021

888 Poker logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Samla 100 bonuspoäng och få 100 kr per gång

 • Grym bonus + nio gratis biljetter
 • Sätt in med PayPal, BankID, VISA, mfl.
 • Läs mer om 888Poker

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Bet365 logo

upp till 1250 kr i spelkrediter

Upp till 1250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Världens största spelbolag
 • Spela roliga Wild Twister Sit & Go
 • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nordicbet logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Pokerklient från Microgaming
 • Storfavorit bland svenska spelare
 • Läs mer om Nordicbet

PAF logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Unik välkomstbonus utan omsättningskrav
 • Unika pokerevents på Åland
 • Läs mer om Paf Poker

Betsson logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Pokerklient från Microgaming
 • Spela direkt i din browser
 • Läs mer om Betsson

🃏 Bästa Pokersajterna i Sverige

Pokersajter logoI listan ovan så hittar du flera av de spelbolag som erbjuder dig möjligheten att spela poker i Sverige. Hos vissa pokersidor så finns det möjlighet att betta på olika varianter av poker men även olika system. I samband med större pokerturneringar så har också en del pokersidor olika erbjudanden som exempelvis garanterade vinstsummor, vilket gör att du kan vinna lite mer.

 Betta på Olika Pokerturneringar

När man bettar på poker så kan man betta på en hel del olika varianter. Man kan bland annat betta på vilket team som kommer att vinna en turnering men också vilken spelar som kommer att bli bästa spelaren i turneringen. Man kan också betta på en del andra händelser som exempelvis om de vinnande är högre än exempelvis kåk eller vilken hand som vinnaren har. Det går också att betta system där man väljer ut flera vinnare i en turnering, vilket kan ge ganska bra odds.

“Det finns ett flertal olika pokerturneringar som är mycket populära att betta på.”

Bland annat så kan man betta på turneringar som EPT, European Poker Tournament och WSOP, World Series of Poker Tournament vilket brukar dra både storpublik men även de bästa spelarna till borden. Det finns även en del mindre turneringar och kvalturneringar som du kan betta på hos vissa bettingsidor.

🎴 Poker som Sport Idag

Poker spelas på ett filtklätt bord där flera deltagare är med i spelet. Det delas ut två mörka kort till varje spelare som därefter får göra insatser eller lägga sig. Därefter så delas fem öppna kort ut på bordet, ett i taget så att spelarna får möjlighet att satsa mellan varje kort, eller lägga sig om korten inte är bra.

Nu ska spelarna försöka få ihop par eller annan kombination av kort genom sina två mörka kort på handen och de tre öppna kort på bordet. Den som får den kortkombination som har högst värde vinner potten på bordet.

Idag så finns det tusentals personer runt om i världen som spelar poker på professionell nivå, vilket också har bidragit till att många pokerspelare har blivit dollarmiljonärer. De stora turneringarna brukar ha stor publik och likaså brukar tv-sändningar av pokerturneringar ha många tittare.

🎲 Spela på Poker hos Olika Spelbolag

Eftersom många pokerturneringar är mycket populära så finns det flera aktiva pokersidor i Sverige. I listan nedan så kan du hitta några av de spelbolag som tillhandahåller poker. Här kan du även erhålla trevliga bonusar i samband med att du gör din första insättning, vilket ger dig lite mer i kassan att spela för.