Pengarna På Bordet är ett nytt spel från Betfair som lanserats tidigare i veckan. Spelet går ut på att du börjar med 10 miljoner kr i rena cash som du får av Betfair. Utmaningen är att försöka behålla så mycket av pengarna medans du svarar på 20 frågor om fotboll. Nu kan du testa spelet helt gratis och vinna upp till tio miljoner!

Öppna ett konto hos Betfair

Registrera ett konto hos Betfair och öppna sedan spelet i fliken Pengarna På Bordet. Har du redan ett konto? Ingen fara! Alla spelare får spela en omgång av Pengarna På bordet helt gratis. Du behöver inte göra någon insättning för att kunna spela ditt första spel gratis.

Hur spelar man Pengarna på Bordet?

Du börjar med att öppna spelet Pengarna På Bordet hos Betfair. Starta sedan ditt gratisspel genom att välja en första fråga att svara på. Det kan vara en fråga som till exempel ”Gör Sverige första målet i matchen mot Turkiet?” Du börjar spelet med att få 10 miljoner kr av Betfair som du ska fördela på antingen Ja eller Nej. Du kan till exempel lägga 4 miljoner på Nej och 6 miljoner på Ja om du känner dig osäker. När matchen har spelats klart så går du vidare till nästa fråga och du fortsätter med så mycket pengar som du la på rätt svar. När alla 20 frågor är avklarade behåller du det pengar du har kvar – utan omsättningskrav!

Vårt tips är att öppna spelet hos Betfair och sätta igång direkt så att du får en uppfattning om hur spelet fungerar. Du kan också läsa denna guide för att få mer ingående information om Pengarna på Bordet.

Registrera dig här