Hem » Bettingsidor med Padel Odds

Bettingsidor med Padel Odds

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Racketsporten Padel uppfanns år 1969 i Mexiko och har sedan dess haft stor spridning i spansktalande länder som Argentina, Mexiko och Spanien. På senare år har sporten växt lavinartat även i skandinavien och redan nu börjar bettingsidor med Padel odds komma mer och mer på spelmarknaden i Sverige.

På denna sidan samlar vi all information kring sportbonusar och vart du hittar spelbolag med odds på Padel.

Bästa Bettingsidor med Padel Odds 2024

  • Spelkrediter och gratisspel i bonus!
  • Betting med Swish & PayPal
  • Läs mer om bet365
  Hämta bet365 Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas
  • Få 500 kr extra + 100 Free Spins
  • Betting med Swish & BankID
  • Läs mer om Nordicbet
  Hämta Nordicbet Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Regler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se
  • Få 500 kr extra
  • Snabba Uttag med BankID
  • Läs mer om Coolbet
  Hämta Coolbet Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  • Få 500 kr extra + 100 Free Spins
  • Betting med BankID & Swish
  • Läs mer om Betsson
  Hämta Betsson Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Regler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se
  • Få 500 kr extra + 100 Free Spins
  • Snabba Uttag med BankID
  • Läs mer om Betsafe
  Hämta Betsafe Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Regler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se


❔ Vanliga Frågor om Padel ❓

Ja, äntligen går det att hitta odds på de stora tävlingarna i Padel på ett par bettingsidor! Sedan början på 2021 går det att betta på dina favoritspelare i Padel hos ett par spelbolag och vi förväntar oss att fler kommer att erbjuda det inom en snar framtid.

Absolut! De spelbolag som erbjuder odds på Padel ger dig också möjlighet att använda din välkomstbonus vart du vill över deras sportsbook. Var bara noga med att se över vilka regler som gäller för Betting Bonusen, då alla bonusar inte är fria från omsättningskrav.

World Padel Tour (WPT) är den turnering idag som du kan hitta Padel odds att spela på. I takt med att sporten växer och fler bettingsidor erbjuder spel på Padel finns det möjlighet att fler tävlingar och turneringar världen över blir tillgängliga att betta på.

Självklart! Alla de bästa svenska bettingsidorna erbjuder mobilversioner av sina hemsidor där du alltid hittar samma höga odds som via en dator. En del spelbolag har till och med appar som du kan ladda ner och ha lättillgängligt på din mobil.

Bettingsidor.se hjälper dig alltid att hålla koll med uppdaterade topplistor. Här hittar du de spelbolag som erbjuder de högsta oddsen och de bästa Betting Bonusarna och vi räknar med större konkurrens i takt med att sporten växer.

Alla spelbolag som listas på Bettingsidor.se innehar en svensk licens vilket innebär att de följer svenska regler och lagar. Håll även utkik efter insättning med Swish eller Trustly, och uttag med BankID, det är både väldigt snabbt och säkert!

Alla spelbolag som erbjuder odds på Padel i dagsläget erbjuder insättning med BankID eller Swish. Det gör att du kan göra snabba insättningar och dina pengar kommer in på ditt konto, redo för betting på Padel, direkt.

Att förstå sporten hjälper dig att kunna lägga spel, men det är inte ett krav. Nu när betting på Padel fortfarande är så nytt går det främst att spela på vinnare i en match, vinnare av första set och möjligtvis ett handikapp bet, så du behöver inte kunna alla detaljer för att framgångsrikt betta på Padel.Betting & Odds på Padel

Betting & odds på Padel lanserades år 2020 och först ut på betting marknaden med Padel odds var ett spelbolag med svensk licens – Coolbet. Spelbolaget valde att ta en chansning inför en stor tävling som spelades i Göteborg och hade Padel livestream, det betalade sig.

“Efter Coolbets satsning med lansering av Padel odds på den svenska marknaden så har fler och fler spelbolag börjat samla krafter för att kunna lansera oddsen.”

Senaste spelbolaget är jätten Betsson som tillsammans med bettingsidan i deras dotterbolag, NordicBet, nu erbjuder Odds på Padel och har således börjat med Padel betting.

Dessutom räknar vi med att lista över spelbolag med Odds på Padel kommer växa markant närmsta månaderna, eftersom att sporten Padel når nya höjder av populäritet varje dag som går. Inom kort kommer det finns speltips Padel, analyser, taktiker och Padel livebetting – häng med från starten du med och bli en riktig betting & odds expert på Padel!

Jämför odds på Padel

Jämför Odds på Padel? Det ska du alltid göra innan du bettar. Precis som med vilken sport som helst så måste du se till att jämföra Oddsen så att du inte missar något spelvärde. Att jämföra vilka Bettingsidor med Padel som har bästa Oddsen på svenska marknaden kan spara dig tusenlappar i längden, och det är otroligt simpelt att jämföra bästa oddsen Bettingsidorna erbjuder – du kan göra det gratis på Bettingsidor.se!

Hos Bettingsidor.se kan du ta del av komplett oddsjämförelse Padel odds 2024 och mängder av andra sporter världen över. Spelbolag med odds på Padel ökar enormt och genom kostnadsfri oddsjämförelse hos oss kan du skaffa dig en edge mot sajterna med svensk spellicens. Nedan följer en lista på bettingsidor med Padel odds just nu.

Spelbolag med odds på Padel 2024:

 • Coolbet
 • NordicBet
 • Bet365
 • Betsson
 • Betsafe

Förutom Oddsen kan det vara bra att jämföra vilka andra funktioner som Spelbolagen erbjuder dig som spelare. Är det exempelvis viktigt för dig att kunna logga in med BankID och spela utan registrering så kan det prioriteras för dig, även om den Bettingsidan kanske har 0.2 lägre i Odds. Samma sak med insättningar med Swish eller snabba uttag via Trustly, det är alla funktioner som kan vara riktigt viktiga i valet av Bettingsida.Om Padel

Padel har spelats sedan år 1969 och sporten grundades av en person vid namn Enrique Corcuera i staden Acapulco, Mexiko. Sporten spred sig som en löpeld genom Sydamerika och på senare år har sporten även tagit enorma kliv i norra Europa. Sporten är en racketsport och beskrivs ofta som en slags hybrid mellan Tennis och Squash, då banan, racket och bollarna liknar både de sporterna. I dagens läge så är det World Padel Tour (WPT) som är den viktigaste organisationen och det är även denna tour som man kan hitta odds på hos bettingsidor med Padel odds.

Padel som Sport Idag

Idag spelas sporten Padel i stort sett precis som det gjordes för 50 år sedan i Mexiko, skillnaden för oss svenskar gentemot hur sporten startade är att vi spelar mest inomhus istället för ute på grund av väderleken. Sporten spelas ofta i dubblar (2 par på varje sida), med en glasbur runt planen där bollen också kan studsa, precis som i Squash.

Poängsättning i dagens padelspel liknar Tennis, vilket också planen, bollarna samt reglerna gör. Under 2020 i Sverige så bokades över 1 miljon padelbanor på över 500 olika anläggningar – detta enorma intresse har pressat den svenska marknaden och nu försöker spelbolag med odds på Padel rikta blickarna mot betting på den omåttligt populära sporten.

Padel Betting i Sverige

Padel betting är helt nytt på svenska marknaden och just nu kraftsamlar bettingsidor med Padel odds för att kunna erbjuda bästa oddsen och mest innovativa marknaderna. Eftersom att sporten är helt ny när det kommer till betting så har inte spelbolag med svenska spellicensen riktigt anpassat sig ännu, men vi räknar med att betting på sporten kommer explodera inom kort.

Flera av bettingsidorna erbjuder redan nu odds på Padel – vilket sajten coolbet.com var först ut att göra. I Sverige är det Swedish Padel Tour (SPT) bettingsidorna erbjuder Padel odds på och vanligaste spelformerna hos spelbolag med odds på Padel är saker som över/under antal games, vinnare av match och vinnare av en hel turnering – Padel betting är väldigt likt tennis även på oddsen.

Spela hos Bettingsidor med Padel odds

Under denna text finner du alla spelbolag med svensk licens som erbjuder odds på Padel. Flera av alla bettingsidor med Padel har även lukrativa sportbonusar som du kan bruka för att pröva på sporten. Kika nedan för att se vad bettingsidorna erbjuder, vilka spelbolag som har odds på padel och vart du hittar bästa oddsen för denna racketsport.

Historien om Padel i Sverige

Historien om Padel i Sverige är en kort berättelse och sporten har inte spelats i många år, trots det så växer sporten så det knakar. Många påstår att Padel-spelande i Sverige började år 2009, men det är inte sant. Svenska marknadens första Padelbana byggdes år 1998 utanför Båstad, efter inspiration från en semester i Spanien. Det tog inte lång tid innan fler banor började ploppa upp runtom i landet och snart skulle vi se tusentals registrerade spelare och ett svenskt Padel förbund bildas. År 2020 hade Sverige över 1 miljon bokade padelbanor – det talar om hur populär sporten blivit.

Dessutom så äger idag regelbundna stora turneringar rum i Sverige, bland annat Swedish Padel Tour, som också livestreamas på flera ställen där odds erbjuds. I takt med detta har spelbolag med odds på Padel börjat komma på in på den svenska marknaden och bettingsidor med Padel odds ser ut att kunna bli en riktigt populär variant av betting på den svenska marknaden för spel.

Fakta om Padel:

 • Uppfanns år 1969 i Mexiko
 • År 2020 fanns det 503 anläggningar med Padel i Sverige
 • Totalt finns det över 8 miljoner aktiva spelare i världen
 • Sporten är en mix mellan Squash och Tennis
 • Sporten växer med över 250.000 spelare varje år
 • World Padel Tour (WPT) är den viktigaste organisationen
 • Det finns totalt 31 länder med egna Padel förbund
 • Internationella Padelförbundet grundades 1991