Nobels fredspris är ett årligt pris som delas ut till den person eller organisation som har gjort mänskligheten störst nytta. Vinnaren av fredspriset 2019 blev Etiopiens premiärminister Abiy Ahmed. Vinnaren av fredspriset 2020 kommer meddelas i oktober och priset delas sedan ut den 10e december. Spelbolagen gillar att sätta odds på Alfred Nobels fredspris och vi presenterar Högst odds i denna oddsjämförelse. Här hittar du vår oddsjämförelse på vem som får Nobels fredspris 2020.

Nobels fredspris 2020 betting i Sverige

Nobels fredspris är ett populärt event att betta på i Sverige. Detta då Alfred Nobel var svensk och då gör det extra populärt. I år så är även den tippade vinnaren ingen mindre än svensken Greta Thunberg. Det som gjorde Greta Thunberg populär var när hon började uppmärksamma de globala miljöproblem vi har genom att sittstrejka från skolan.

Abiy Ahmed vinnare av Nobels fredspris 2019

Oddsjämförelse Nobels fredspris 2020

Nobels fredsprisBetfair odds
Greta Thunberg
Jacinda Ardern
Reporters Without Borders
UNHCR
Julian Assange
The European Union
Donald Trump
Moon Jae-in
Christine Lagarde
Vladimir Putin
Bill Gates
Elizabeth Warren
Boris Johnson
Emmanuel Macron
Volodymyr Zelensky
Kristalina Georgieva
Xi Jinping
Michelle Obama
Kim Jong-Un

Spelbolag med odds på Nobels fredspris

Betfair logo

100 kr Riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få Riskfritt spel för 100 kr

Få 100 kr tillbaka med förlust.

  • Grym livebetting med stream & cash-out
  • Bygg din egna kupong & få högre odds
  • Läs mer om Betfair

Allmänt om Alfred Nobels fredspris 2020

Nobels fredspris är ett av de fem Nobelprisen, som varje år delas ut av den norska nobelkommittén. Favorit i år är Greta Thunberg med 1.83 i odds hos spelbolaget Betfair. Blir det Donald Trump, Edward Snowden eller Edward Snowden? I Oktober nästa år så får vi svaret på vem som vinner nobels fredspris.

Så hittar du oddsen

De flesta spelbolagen har en sökfunktion där du snabbt kan hitta till rätt spel. Här nedan ser du hur du enkelt hittar oddsen på Nobels fredspris hos respektive spelbolag:

  • Betfair: Odds –> Current Affairs –> Nobel Prizes

Använd vår information

Du får mer en gärna använda våra aktuella odds i din tidningsartikel, men hänvisa då till Bettingsidor.se eller denna artikel som källa. Bettingsidor.se ägs och drivs av Better Collective Sweden AB. Mer information om oss hittar du här: https://bettercollective.com/.