Nobels fredspris är ett årligt pris som delas ut till den person eller organisation som har gjort mänskligheten störst nytta. Vinnaren av fredspriset meddelas 11 Oktober 2019 och priset delas sedan ut den 10e december. Spelbolagen gillar att sätta odds på Alfred Nobels fredspris och vi presenterar Högst odds i denna oddsjämförelse. Här hittar du vår oddsjämförelse på vem som får Nobels fredspris 2019.

Nobels fredspris 2019 betting i Sverige

Nobels fredspris är ett populärt event att betta på i Sverige. Detta då Alfred Nobel var svensk och då gör det extra populärt. I år så är även den tippade vinnaren ingen mindre än svensken Greta Thunberg. Det som gjorde Greta Thunberg populär var när hon började uppmärksamma de globala miljöproblem vi har genom att sittstrejka från skolan.

Oddsjämförelse Nobels fredspris 2019

Abiy Ahmed vinnare av Nobels fredspris 2019
Bäst oddsBetfair
Greta Thunberg
Abiy Ahmed
Reporters Without Borders
Jacinda Ardern
UNHCR
Donald Trump
The European Union
The Arctic Council
Pope Francis
Edward Snowden
Julian Assange
Alexis Tsipras and Zoran Zaev
Vladimir Putin
Theresa May
Jeremy Corbyn

Spelbolag med odds på Nobels fredspris

Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

  • Grym livebetting med stream & cash-out
  • Bygg din egna kupong & få högre odds
  • Läs mer om Betfair

Allmänt om Alfred Nobels fredspris 2019

Nobels fredspris är ett av de fem Nobelprisen, som varje år delas ut av den norska nobelkommittén. Favorit i år är Greta Thunberg med 1.6 i odds hos spelbolaget Betfair. Blir det Donald Trump, Edward Snowden eller Edward Snowden? Kl. 11.00 får vi svaret vem som vinner nobels fredspris.

Så hittar du oddsen

De flesta spelbolagen har en sökfunktion där du snabbt kan hitta till rätt spel. Här nedan ser du hur du enkelt hittar oddsen på Nobels fredspris hos respektive spelbolag:

  • Betfair: Odds –> Current Affairs –> Nobel Prizes

Använd vår information

Du får mer en gärna använda våra aktuella odds i din tidningsartikel, men hänvisa då till Bettingsidor.se eller denna artikel som källa. Bettingsidor.se ägs och drivs av Better Collective Sweden AB. Mer information om oss hittar du här: https://bettercollective.com/.