Bettingsidor med Odds på CSGO

Hem » Oddsjämförelse 2023 » Bettingsidor med Odds på E-sport » Bettingsidor med Odds på CSGO
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Om du gillar att betta på Counter-Strike: Global Offensive, CS:GO så kommer du finna att det finns en mängd Bettingsidor idag som erbjuder spel på E-sport. Det finns också en del nya Bettingsidor där man har valt att helt fokusera på E-sport vilket gör att du kan finna både ett bra utbud av Odds på CSGO.

CS:GO är en av de populäraste e-sporterna och här hittar du bästa Bettingsida som erbjuder CSGO Betting 2023:

Bästa Spelbolag för CS:GO 2023

  • Sätt in 100 kr – få 99 Freespins
  • Betting utan Registrering med BankID
  • Läs mer om Paf
 1. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 2. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


🎮 CSGO Betting och Odds

Hos de svenska Bettingsidor som du finner i listan ovan så kan du hitta ett bra utbud av odds på CSGO men även många olika spelvarianter. Vissa bettingsidor erbjuder dig även möjligheten att se matcherna live och även möjligheten att betta på enskilda händelser i matchen under livebetting.

Det gör att det blir än mer spännande att betta på CSGO då du också kan lägga nya oddsspel på den pågående matchen då du själv ser hur matchen utvecklar sig. Efter en ganska trög start, där utbudet av odds på CSGO även var begränsat, så kan nu många bettingsidor erbjuda ett stort utbud av odds på CSGO.

VI på Bettingsidor.se har stenkoll på de bästa bettingsidor för CSGO odds och nedanför listar vi Sveriges absolut vassaste sajter för att betta på esport och CSGO. Alla sajter i listan nedanför har riktigt höga odds, snabba uttag och brett Esport odds utbud.

🏆 Bäst Bettingsidor CSGO odds:

 1. Pixel.bet: Sveriges bästa CSGO odds 2023.
 2. Bethard: bra bettingsida med CSGO odds.
 3. Unibet: Sveriges största spelbolag.
 4. Mr Green: Trygg och säker Esport betting.
 5. Snabbare: Snabba odds på CSGO.

💻 Spela på CSGO hos Olika Spelbolag

Det spelbolag som du finner på denna sida kan erbjuda dig ett stort och varierande utbud av oddsspel på CSGO. Hos dessa spelbolag så kan du även ta del av olika Betting Bonusar som ger dig lite mer att spela för och därmed chansen att kunna betta lite extra då du ska spela på CSGO.

⚖️ Jämför odds på CSGO

Hos de flesta esports bettingsidorna så kan du betta på en hel del olika spelvarianter som exempelvis vilket lag som kommer att vinna en match eller en turnering. Du kan också betta på hur många kartor som ett lag kommer att vinna eller vilket lag som lyckas samla in mest kartor.

“Hos vissa bettingsidor så kan du även betta på enskilda spelares prestationer och under livebetting så kan du betta på enskilda händelser under tiden som matchen pågår.”

En del bettingsidor erbjuder även andra varianter som exempelvis vilket lag som kommer att vinna en liga och vilken spelare som kommer att uppnå flest framgångar i ligan.

👉🏻 Så bettar du på CSGO

Att betta på baseboll är inga konstigheter. Det erbjuds ett fint utbud med spel som vinnare, över/underspel och handikapplinor. De vanligaste spelen, som du och många andra bettar på i andra sporter. Är du intresserad eller vill bli mer insatt i baseboll finns det långtidsspel att betta på. Vilket gör att du När du bettar på CSGO så kan du betta på olika ligor runt om i världen men du kan också betta på olika evenemang. Bland de ligor som man kan betta på så hittar man exempelvis FACEIT, ESL ESEA Pro League, CEVO och CPL, som arrangerar turneringar varje vecka. Du kan också betta på större tävlingar i ett flertal länder runt om i världen, som exempelvis vid Dreamhack i Sverige.

🏆 Spelbolag med höga odds på CSGO

Om Counter-Strike: Global Offensive

CSGO, Counter-Strike: Global Offensive, är det senaste spelet från spelutvecklingsföretaget Valve Corporation och innehåller en hel del förbättringar jämfört med tidigare versioner som exempelvis fler vapen, nya kartor och en del andra bonusfunktioner som gör det än mer spännande att spela.

“CSGO är en mycket populär e-sport som spelas av miljontals spelare runt om i världen.”

I Sverige så finns det tusentals spelare som har skaffat sig en licens som gör att de kan tävla i CSGO, varav flera av spelarna ofta deltar i de större tävlingarna runt om i världen.

🎮 CSGO som sport idag

Baseboll är en väldigt omtyckt sport, intresset är enormt. Det stora intresset är såklart ifrån Nordamerika och USA. Det är svårt att missa en sport som

När spelarna spelar CSGO så finns det olika spellägen som de kan spela i, vilket gör att det också finns olika tävlingar som man kan betta på när det kommer till CSGO. Idag så finns det ett flertal internationella ligor där man tävlar i CSGO men även ett flertal större tävlingar, även majors, där prispengarna ofta överstiger flera miljoner kronor.

Under de större tävlingarna så brukar det samlas 10 tusentals åskådare på arenorna men matcherna följa även live på Internet av många miljoner spelare runt om i världen. Efter att spelbolagen började erbjuda odds på CSGO så har intresset för denna e-sport ökat ytterligare.