På grund av omständigheterna har Let’s Dance haft en långvarig paus, för att sedan köra igång fredag 17:e april igen. Imorgon kör det med andra ord igång på riktigt och vi har de uppdaterade oddsen att visa er.

Första deltagaren att lämna imorgon

Eftersom Siw Malmqvist fick skippa Let’s Dance i år, så betyder det att den första deltagaren åker ut under morgondagen. Efter den storslagna starten för några veckor sedan, har redan ett gäng favoriter tippats. Både av juryn såväl som av publiken. Alice Stenlöf, influencern, var den som fick högsta betyget av juryn efter att ha framfört en Quickstep med Hugo Gustafsson. Andreas Lundstedt och Tobias Baders Cha Cha var istället det bidraget som vann folkets röster. Trots detta känner sig samtliga par nervösa inför morgondagen, oavsett tidigare bedrift.

Jämför oddsen för Let’s Dance 2020 hos oss

Oddsen har inte direkt ändrats på senaste, de ovanstående favoriterna Alice Stenlöf och Andreas Lundstedt är fortfarande tippade vinnare. Nu när det äntligen kickar igång på riktigt kan detta dock ändras snabbt, tidigare år har Let’s Dance överraskat sina tittare. Vissa par briljerar redan från start, medan andra behöver lite mer träning innan talangen blommar ut. Oavsett så kommer vi alltid att uppdatera oddsen vecka för vecka, för att du ska få en ordentlig överblick på hur läget ser ut. Flera spelbolag erbjuder idag odds på Let’s Dance och detta har tidigare år visat sig vara riktigt poppis. För att se uppdaterade odds inför morgondagen – klicka på knappen nedan

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller