JVM 2020 är i full gång och bettingsidorna erbjuder som vanligt gratis live stream på turneringen. Flera av matcherna sänds på TV6 där det är svårt att hitta en bra stream och då är bettingsidornas stream perfekt. Här hittar du alla sidor med live stream på Junior-VM 2020.

Junior-VM 2020 som Betting Sport Idag

Ishockey JVM kommer spela i December 2020 och bettingsidorna erbjuder som vanligt gratis live stream på turneringen.

Livestream på Junior-VM 2020

När du är på resande fot, har en söndrig TV eller helt enkelt inte har rätt TV-kanal för en match i JVM så är bettingsidornas livestream det perfekta alternativet. Det är oftast helt gratis att streama Junior-VM och kvalitén är oftast riktigt bra, så att du kan koppla upp matchen på din TV genom exempelvis en Apple TV. Alla bettingsidor erbjuder dock inte gratis live stream på turneringen, så ta en extra kik i tabellen ovan för att hitta ett spelbolag som erbjuder stream till rätt erbjudande.

Streama JVM 2020 helt gratis

Om du har tur så kan du hitta en stream hos ett spelbolag som är helt gratis. Då behöver du inte sätta in några pengar och slipper därmed alla kostnader, vilket kan spara dig mycket pengar istället för att använda en traditionell tjänst som kostar hundratals kronor. Det är dock mer ovanligt än vanligt att streamen är helt kostnadsfri, oftast finns en liten hake som att du behöver ha pengar på spelkontot eller att du placerat ett spel senaste månaden hos spelbolaget. Ibland krävs det dock inte mer än 10 kr på kontot, vilket gör din livestream väldigt billig trots allt.

Så här streamar du

Det skiljer sig från spelbolag till spelbolag vad de kräver av dig för att du skall få se matchen. Oftast behöver du endast sätta in en väldigt liten summa för att kunna få se matchen. Då kan du dessutom behålla summan på spelkontot och därmed kunna se alla matcher under hela turneringen för samma peng.

Generellt kan man säga att stegen är följande:

  1. Välj ett spelbolag i listan.
  2. Sätt in 10 kr eller mer hos spelbolaget.
  3. Börja streama JVM direkt!