Betssons Sverigechef Jonathan Haeggstam meddelade under veckan till Dagens Media att man lanserar ett eget Mastercard till 500 utvalda kunder. Kortet är direkt kopplat till sina spelares konton och går att handla med över hela världen där Mastercard accepteras.

Från och med den första januari i år har Sverige fått en ny spellag. Det innebär att bettingsidor nu får erbjuda spel till svenska spelare så länge man innehar en svensk spellicens. Det nya licenssystemet har gjort att de stora spelbolagen har fått ökad konkurrens. För att utveckla sin produkt släpper därför Betsson eget kontokort under namnet Betsson Mastercard. Målsättningen är att öka kundupplevelsen för 500 utvalda kunder.

Kontokortet, Vilket Betsson är noga med att påpeka att det inte är ett kreditkort, kopplas direkt till spelarens spelkonto. Till Dagens Media säger Betssons Sverigechef Jonathan Haeggstam att man via kortet vill erbjuda sina kunder något extra.

– Vidare vill vi som spelbolag ständigt utveckla vår produkt och kundupplevelse, både vad gäller vårt sport-erbjudande – men också kundservice och betallösningar. För de flesta etablerade spelbolag är det primära i kundupplevelsen inte att man så snabbt som möjligt kan spela utan att skapa ett konto, utan att man spelar hos ett bolag som kan erbjuda en bra helhetsupplevelse och unika förmåner, säger han till Dagens Media.

Fördelar med Betsson Mastercard

På Betssons hemsida kan man redan nu läsa om vad för fördelar man vill lyfta fram med kortet:

  • Kortet är direkt kopplat till ditt spelkonto, vilket möjliggör direktöverföringar.
  • Kortet fungerar att betala med på över 30 miljoner platser, både i affär och online där Mastercard accepteras.
  • Saldo, transaktionshistorik och annan korthantering finns tillgänglig direkt på ditt Betsson-konto.

Endast 500 personer

Till en början kommer Betsson endast släppa kontokortet till 500 utvalda spelare. För att få tillgång till Betsson Mastercard så måste du registrera ett konto hos Betsson och anmäla ditt intresse. Alla intresseanmälningar kommer att ses över och om din intresseanmälan godkänts får du information om hur du ansöker om kortet.

Registrera dig hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller