Det var i maj år 2020 som Svenska Spel lanserade den stora nyheten inom spelbranschen att man som första spelbolag numera erbjuder uttag med swish. Bettingsidor med swish uttag och snabba uttag har länge varit något som spelarna eftertraktat – nu är det här!

Bettingsidor.se har dessutom varit snabba med att testa den nya uttagsmetoden som Svenska Spel erbjuder och kan bekräfta det faktum att uttag med swish går blixtsnabbt. Från det att en av redaktionens medlemmar klicka på “begär uttag” så tog det drygt en sekund innan en Swish-betalning kom från Svenska Spel. Om det gäller för alla kunder så kan vi antagligen säga att Swish uttag idag är den snabbaste metoden på marknaden.

Svenska Spel Swish uttag

Att begära ett Swish uttag på Svenska Spel är väldigt enkelt och troligen den smidigaste uttagsmetoden på marknaden. Det enda du behöver göra är att fylla i beloppet du vill ta ut, klicka på godkänn och då är processen klar. 

Steg för uttag med Swish på Svenska Spel:

  1. Fyll i beloppet du önskar ta ut.
  2. Klicka på knappen “Ta ut”.
  3. Pengarna är nu på väg till dig.

Bettingsidor med Swish uttag

Svenska Spel är dock den enda av alla bettingsidor som erbjuder swish uttag i dagsläget men experter menar på att det bara är en tidsfråga innan fler spelbolag tar efter initiativet. Många bettingsidor erbjuder dessutom redan insättningar med Swish, så att även ta fram uttag med Swish som ett alternativ blir troligen bara ett litet tillägg då man redan har grunduppsättning. Fler Bettingsidor med Swish uttag bör alltså vara att vänta den kommande tiden.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller