Hem » Sportkryss

Sportkryss

Kommersiellt innehåll

Sportkryss är en produkt hos Svenska Spel som lanserades i början av år 2019. Det är en i radan av satsningar som spelbolaget gör i och med spelregleringen som började gälla. Produkten har redan från start fått ett stort genomslag och beräknas inom en snar framtid att bli en av de mest populära produkterna hos spelbolaget. På Bettingsidor.se kan du få senaste resultaten – bara minuter efter dragning!

Spela på Sportkrysset hos Speltips.se

Speltips.se är vår betrodde samarbetspartner som vi arbetet med i många år. Där hittar du alltid de bästa speltipsen och de senaste siffrorna från sportkrysset och allt annat som rör svenska spel. Hoppa över och läs det senaste om Sportkrysset hos speltips.se

Om Sportkryss

Den första kupongen på Sportkryss blev inlämnad i början av år 2019 i en av Svenska Spels fysiska butiker. Kupongen består av 13 stycken olika matcher från flera olika sporter, bland annat fotboll, ishockey och handboll är tre vanliga sporter på kupongen. Det gör Sportkryss väldigt unikt då det tidigare aldrig funnits något liknande varken hos Svenska Spel eller på något annat spelbolag i Sverige. Själva speluplägget är däremot väldigt likt klassiska Stryktipset, det enda som egentligen skiljer är att Sportkryss består av olika sporter.

För att vinna pengar på Sportkryss så krävs det att spelaren får antingen 10, 11, 12 eller 13 rätt. Utdelningen kan precis som på Svenska Spels andra produkter variera kraftigt men om spelaren får in rätt skrällar så kan det betyda miljoner i utdelning.

Sportkryss hos Svenska Spel idag

Sportkryss har under sin korta tid som produkt redan hunnit bli en av de absolut mest uppskattade spelformerna. Spelarna lämnar in miljontals kuponger varje helg och intresset uppskattas inte avta inom de kommande åren. Anledningen till detta stora intresse menar många är att det är den enda spelformen som erbjuder en stor variation på både matcher och ligor vilket gör det så unikt. Du får 13 stycken toppmatcher från olika sporter istället för 13 stycken matcher inom en sport, något som ofta innebär att spelarna måste spela på sämre och mindre intressanta matcher.

Speltips för Sportkryss

För spel på sportkryss kan vi varmt rekommendera speltips.se som är vår betrodda samarbetspartnet. Spelexperterna på Speltips.se har stenkoll på Sportkryss och har flera gånger prickat in alla rätt med bra utdelning. Inför varje omgång analyserar experterna samtliga matcher och skriver sedan motiveringar för samtliga matcher inklusive ett konkret systemförslag. Därefter kan spelarna helt gratis ta del av våra tankar och ideér inför varje omgång vilket brukar vara väldigt uppskattat för den som inte har stenkoll på alla matcher eller på en viss sport. Dessutom kan spelaren spara väldigt mycket tid på att slippa lägga timmar på att läsa på inför varje omgång.

Positivt och negativt med Sportkryss

Det finns givetvis både fördelar och nackdelar med Sportkryss, precis som med alla spelformer som Svenska Spel erbjuder. Den största fördelen man brukar tala om är att variationen och kvalitén på matcherna blir större när det finns olika sporter på kupongen. Istället för att ha 13 stycken fotbollsmatcher där fler än hälften kommer ifrån andra eller tredjeligan så får man här 13 stycken toppmatcher fast från olika sporter.

Johan Svensson

Johan Svensson

Sport- & Bettingexpert

Läs mer om oss


Johan kommer med en lång erfarenhet bakom sig och är en av våra nyaste experter här på Bettingsidor.se. Sedan han var liten har han pysslat med sport i olika former och har idag ett gediget intresse för det. Lagen han brinner lite extra för är Brynäs IF och Arsenal där det sistnämnda ger honom en god insyn i Premier League.

Här på Bettingsidor.se förser han er med sportnyheter och uppdateringar kring olika spelbolag och bonusar.