Bettingsidor - Snabbis Bonus

Snabbis Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.80

 • Betting med BankID & Zimpler

 • Snabba uttag & insättningar på nolltid

 • Läs mer om Snabbis

Hämta Snabbis Bonus

🎁 Snabbis Sports Bonus

Snabbis Bonus: Registrera ett konto med BankID och gör en första insättning på Snabbis Odds för att få 100 kr Betting Bonus! Så gör du för att få Bonusen:

 • Klicka på den gröna knappen “Till Snabbis”
 • Snabb registrering med BankID

 • Bocka i “Vill gärna ha välkomstbonus på 100 kr” och sätt in minst 200 kr

 • Få 100 kr Snabbis Bonus på kontot direkt!

📝 Snabbis Bonus Omsättningskrav 

Snabbis Betting Bonus måste omsättas Insättning + Bonus 10x innan uttag kan begäras. Minsta kvalificerande Odds är 1.80 och Bonusen måste omsättas inom 60 dagar.

 • Exempel: Du sätter in 200 kr och får totalt 300 kr att spela för. Du behöver då omsätta (spela för) totalt 3 000 kr innan du kan ta ut pengar från ditt konto.
Till Snabbis

❔ Vanliga Frågor om Snabbis

Snabbis är en av alla nya bettingsidor 2021 och redan nu har sajten flera väldigt bra funktioner som är värda att nämna. Det absolut bästa med sajten är snabbheten – där uttag och insättningar går på nolltid och det gör sidan till ett av alla riktigt bra spelbolag. Dessutom så är sajten ett spelbolag utan konto och har en väldigt bra Bet Builder-funktion, där spelare kan bygga upp egna kombinationer. Flera stora fördelar här alltså!

Ja det finns det verkligen. Sajten stoltserar sig som ett spelbolag utan konto och det är betting med snabba uttag som gäller fullt ut här. Det tar inte mycket längre än max någon minut innan du ser pengarna på bankkontot efter uttag – magiskt!

Snabbis är en av alla bettingsidor med svensk licens, något som garanterar din trygghet på sidan. Sajten ägs av storbolaget Bethard Group och det är en stor trygghet för spelare. På Snabbis kan spelare enkelt ställa in tids-, omsättnings-, förlust-, samt insättningsgränser, men även göra en självavstängning. Denna sida kan man lita på fullt ut!

Absolut! Bonusar är ju något som kan ändras, men i skrivande stund erbjuds en härlig Odds Bonus för alla nya spelare! Du mottar Välkomstbonusen i samband med din första insättning och kan använda den på en stor mängd Odds inom Snabbis Betting. Det återstår även att se vad “Snabbis Bonus Code”-fältet kommer att användas till.

Ja det är det. Att Snabbis är ett spelbolag utan konto innebär att du som kund enbart behöver en BankID-app samt ett svenskt personnummer för att kunna spela på odds hos sajten. Detta är ett tryggt sätt att betta på och gör hela processen extremt mycket smidigare.

Snabbis erbjuder flera olika betalningsmetoder att sätta in och ta ut pengar med. Det är framförallt Zimpler (faktura betting) samt Trustly som regerar på sajten, men det finns även lite mer klassiska betting-metoder som MasterCard, Visa, Neteller, Skrill och Paysafecard. Ett brett utbud som passar alla!

Snabbis sports betting-utbud är väldigt bra med tanke på att de är en av alla nya bettingsidor 2021. På väldigt kort tid har de adderat de flesta av de största sporterna på marknaden och har även fixat en fin Spelbyggare. Dock finns det en stor nackdel och det är att sajten inte erbjuder Esport odds i dagsläget – det hoppas vi ändras inom kort.

Just nu erbjuder Snabbis inga special-odds eller boostade marknader från vad vi har kunnat se. Men Bet Builder finns på sajten och det är lite ovanligt för en sajt som titulerar sig som ett spelbolag utan konto. Med en spelbyggare kan kunden själv bygga ihop roliga och spännande kombinationer med höga odds – det är riktigt fint!

✅ Snabbis Recension

När det kommer till nya bettingsidor 2021 så finns det inte ett enormt stall att välja från. Nu kommer dock en riktig super-nyhet från Bethard Group: Snabbis Sports Betting har lanserats som en systersajt till redan etablerade Fastbet, Scandibet och Bethard. Snabbis Sport fick igenom sin licens-ansökan hos den svenska spelinskeptionen i början 2021 och har inför Fotbolls EM 2021 lanserat sin sprillans nya sportsbook. Denna sajt är redan etablerad som en online casino-sajt och kommer nu till stor del fokusera på att kunna erbjuda sina kunder betting med snabba uttag och blixtsnabba produkter – utan strul och tekniska problem.

“Med Bethard Group bakom sig så har vi stora förhoppningar på Snabbis Sports”

Vid första anblick ser sajten väldigt användarvänlig ut och det är superenkelt att bland annat navigera till live bettingen, söka efter odds och bygga en Bet Builder. Precis som med många av Bethards sajter så ser man klart och tydligt att fokus ligger på farten – något som också namnet Snabbis Sports betting vittnar om. Det blir spännande att följa sajtens framfart kring olika bonusar, specialare och boostade odds – själva upplevelsen och smidigheten är vi stensäkra på kommer vara sylvass gentemot konkurrenterna.

⭐ Fördelar med Snabbis Sports

 • Betting med Snabba Uttag

 • Spela Utan Konto

 • Sylvass Bet Builder-funktion

 • Snabbis Bonus för nya kunder

 • Svensk spelmiljö, information på svenska och en svensk kundtjänst

📱 Snabbis Betting i Mobilen

Snabbis sports betting i mobilen flyter på fint och det behövs ingen app för att kunna betta på denna hemsida. Likt andra systersajter till Bethard Group så är mobilsidan en direkt kopia av vad som finns på datorversionen –  mobilversionen blir alltså inte lidande.

“Dock ser man att ikoner och design har aningen sämre kvalitet på mobilen, så sajten fungerar kanske lite bättre med en dator.”

Å andra sidan så är det enkelt att navigera till live bettingen och andra matcher, man kan enkelt bygga ihop ett eget spel och snabba betalningar fungerar fint på både Iphone som Android. Snabbis Sport i mobilen får ett godkänt betyg av oss!

😎 Snabbis Sports Spelutbud

Trots att det nu finns en härlig Snabbis Bonus så har sajten dessutom laddat upp med riktigt bra odds och ett brett utbud av spelmarknader både live och pre-match – en kombination som inte är en självklarhet. På Snabbis odds finns det allt från marknader på över/under, resultat, asian handicap, vinnare, poäng, kort, hörnor, halvtid, period, spelbyggare och mycket, mycket mer.

Sajten erbjuder dessa marknader på alla toppligor som bland annat NHL, NBA, NFL, Premier League, Allsvenskan, Champions League, Europa League, La Liga och UFC – men även mindre events som låga divisioner i Norge, Danmark, England och Sverige finns tillgängliga. Det finns något för alla här helt klart och med höga odds blir det ännu bättre.

Bästa Sporterna på Snabbis Sports Betting: 

 • Fotboll
 • Tennis
 • Basket
 • Ishockey
 • Amerikansk Fotboll
 • Cricket 
 • Underhållning
 • Baseboll 

Förutom det grundläggande utbudet på live bettingen och pre-match bettingen, så erbjuds det även en fantastisk kupong-funktion. Denna kupong låter kunder skapa kombinerade spel, singlar, dubblar och andra system som gör att man inte behöver få in varje match, utan det kan bli vinst på kontot om man får in majoriteten. Ska man ta upp något negativt med spelutbudet på denna sida så är det följande: Snabbis har ej Esport odds.

“Det må inte finnas E-sport Odds – men det kompenserar sajten med genom att ha bästa Odds på många andra sporter.”

Självklart siktar sajten på att kunna bjuda på Esport betting inom kort, men till en början lanseras det utan populära sporter som CS:GO, DOTA 2 och Starcraft. 

🧱 Bet Builder-Funktion på Snabbis Sports

Det är inte alla nya bettingsidor som lanserar sin sajt och direkt erbjuder en Bet Builder till sina kunder – det gör Snabbis. Med en Bet Builder-funktion, eller Spelbyggare som det också kallas ibland, då bygger spelare ihop sina egna odds i en och samma match.

Man kan till exempel kombinera Arsenal att vinna samt över 9.5 hörnor i samma match – detta skapar riktigt bra odds, men ökar också svårighetsgraden. Spelbyggare på Snabbis finns i vänstra hörnet på de fotbollsmatcher som erbjuder produkten och kallas “skapa en insats” – bocka i den knappen och sedan är det bara att börja bygga ihop ett spel med bästa oddsen. 

Bet Builder hos Bettingsidor – Här är fördelarna: 

 • Få riktigt bra odds 
 • Verktyg för att säkra andra vinster
 • Vinn stort trots smalt utbud för dagen 
 • Spännande variant av betting
 • Maximera vinster på spel du tror på

📡 Snabbis Sports Livebetting 

Trots att Snabbis är en av de nya bettingsidor som kommit år 2021, så har de redan nu fått bra ordning på sin In-play-sektion. Livebetting på Snabbis sports är stabil och har allting som behövs för att kunna följa med på all spänning under pågående sportevenemang. Två av de viktigaste delarna när man ska spela live är att utbetalningarna av vinster sker snabbt så man kan gå vidare till nästa spel och att utbudet av odds är stort. Båda dessa delar har Snabbis lyckats väldigt bra med.

“På Snabbis Sports är utbetalningarna av livebetting-vinster väldigt snabba”

Sajten satsar på snabbhet, precis som namnet på denna bettingsida vittnar om, vilket också märks tydligt vid live bettingen. Spela i turbofart på ligor som Premier League, Allsvenskan och Champions League live och testa det breda utbudet av olika marknader, där framförallt det stora utbudet av Asian Handicaps sticker ut. Helt klart en sajt som har allt som krävs för betting live!

🤑 Snabbis Insättning

På Snabbis är betting med snabba uttag och registrering med BankID prio nummer ett. Detta syns framförallt på betalningsmetoderna sajten erbjuder – där bland annat betting med Zimpler och Trustly erbjuds som alternativ. Dessa alternativ, tillsammans med Swish, klassas i dagsläget som de bästa betalningslösningarna för snabba betalningar och enkel betting. 

Dessutom erbjuds det lite ovanligt metoder om man jämför med konkurrenterna: Betting med kontanter (Paysafecard) och betting med faktura (Zimpler). Nedan listar vi samtliga lösningar som kunder kan använda sig av på sajten. 

Snabbis Betalningsmetoder: 

 • Zimpler (betting på faktura)
 • Trustly (Snabba uttag) 
 • PaysafeCard (Betta med kontanter) 
 • Neteller/Skrill 
 • MasterCard/Visa

📞 Snabbis Uttag och Kundtjänst

Kundtjänsten hos Snabbis är av högsta prioritet och sajten satsar stort på att kunna hjälpa sina kunder snabbt och enkelt, 24/7. Därav har bolaget en LiveChat på svenska som har öppet mellan 08:00–01:00 och har dessutom en engelsk LiveChat som kan bistå under de sju timmarna där den svenska supporten inte finns tillgänglig. För mer seriösa problem så finns det även en email adress att skicka sina frågor till och där jobbar bolaget dygnet runt med att svara på dessa. Värt att notera är att sajten som sagt är en systersajt till giganten Bethard Group – det innebär att bolaget har enorm erfarenhet från betting branschen och kan bistå med alla möjliga eventuella problem som uppstår. 

LiveChat Svenska: Öppen 08:00 på morgonen till 01:00 på natten, året om. 

LiveChat Engelska: Öppen dygnet runt, året om. 

Email: [email protected] – svar dygnet runt.

🚄 Snabbis Sports Sammanfattning

Bettingsidor utan registrering, betting med snabba uttag, spelbolag utan konto. Kärt barn har många namn. Snabbis sports är en sida i turbofart som identifierar sig med alla dessa benämningar och det är också där det stora fokuset ligger. Sajten kommer inte vara en bettingsida där man hittar de högsta oddsen, coolaste boostade marknaderna eller de bredaste utbudet, men alla väljer sina specialistområden och Snabbis är riktigt bra på sin grej. Dessutom så finns det faktiskt ett par saker som Bet Builder-funktion samt en riktigt fin livebetting att spela på, så sajten är faktiskt mer än bara ett spelbolag utan konto. 

“En av de bästa av alla nya bettingsidor 2021”

Överlag så blir det ett betyg någonstans runt i mitten. Utbudet och produkterna kan inte riktigt konkurrera med de stora björnarna som Unibet och Bet365, men de ligger högt i topp bland de nya bettingsidor som kommit 2021 och ligger högt om man kikar på andra snabba sajter. Vi förväntar oss att Snabbis Sports kommer utvecklas en hel del eftersom att de precis lanserats och potentialen är stor med Bethard Group i ryggen. En fin bettingsida helt klart där vi kommer se spännande grejer hända inom kort. 

Till Snabbis