OBS! SCHNELLWETTEN HAR INGEN SVENSK SPELLICENS!
Se alla bettingsidor med svensk spellicens här

Om Schnellwetten

SchnellWetten är ett nytt spelbolag som står på den absoluta framkanten av spelmarknadens revolutionerande utveckling. Utvecklingen som är på god väg, utvecklingen mot att kunna erbjuda spel helt utan konto! Borta är dagarna med tidskrävande registrering, frustrerande verifiering och långsamma uttag. I dess ställe kommer Pay and Play, utan allt krångel, och blixtsnabba utbetalningar!

Bakom denna storsatsning står svenska Betssongruppen, som länge varit en mycket omtyckt och prisbelönt aktör på spelmarknaden, med över 50 års erfarenthet i branschen! Genom att lägga fokus på ett brett spelutbud och en förstklassig kundservice har de kunnat etablera sig till en av de allra största spelbolagen.

SchnellWetten och Betsson ägs båda två av BML Group Ltd., vilka har sitt huvudsäte på Malta. Licensen är således utfärdad av Malta Gaming Authority, vilket också innebär att alla vinster och utbetalningar är helt skattefria för svenska kunder.

Fördelar med Schnellwetten

  • Spela utan konto

  • Blixtsnabba uttag

  • Svensk kundservice dygnet runt

  • Helt skattefria vinster

  • Unik spelplattform

Schnellwetten i mobilen

I dagens spelmiljö anses mobilbettingen vara den allra viktigaste, då detta följer den globala trenden i att mer och mer arbete utförs via just mobila enheter. Således är det kritiskt för spelbolag att kunna erbjuda en komplett mobil upplevelse. Schnellbetten är helt unika på marknaden i att ha en skräddarsydd plattform på plats för sina kunder, som kommer ha stöd för alla mobila enheter, oavsett om det är Android, iOS, Google, eller andra operativsystem det gäller. Stöd kommer erbjudas genom en webapplikation genom HTML5, där innehållet och layouten är identisk med huvudsidan, med en smart sökfunktion där användare kan söka efter önskade matcher och event.

Spelutbud

Spelutbudet på Schnellbetten kommer vara en unik upplevelse, då de inte bara använder en oddsleverantör för att bygga upp sin spelplattform – utan fyra stycken! Prisbelönta Betconstruct med över 15 års erfarenhet i branschen, får stöd av flertalet skräddarsydda lösningar från tre andra oddsleverantörer – vilket gör att spelbolaget kommer kunna differentiera sig rejält från många utav konkurrenterna. Spel på över 27 olika sporter och event kommer finnas tillgängliga för Schnellbettens kunder. Några exempel är fotboll, amerikansk fotboll, ishockey, baseboll, basket, golf och cricket. En uppskattad funktion som erbjuds är möjligheten att casha ut spel på utvalda event, både före start, och mitt under pågående event.

Livebetting

I dagens spelmiljö där snabbhet och smidighet är a och o, är naturligtvis livebettingen ett enormt inslag. Möjligheten att ta med sig ett event när man är på språng, eller hitta en möjlighet att investera mitt under pågående event – är numera en extremt populär spelform. Schnellbetten satsar naturligtvis även de hårt på just denna delen av spelandet. Genom att erbjuda en väldigt lätthanterlig och responsiv spelplattform, möjliggör spelbolaget många investeringsmöjligheter för sina spelare. Med tusentals live-event tillgängliga varje månad, kan spelare utan problem hitta spelobjekt på alla olika sporter och evenmang de önskar, såsom live-odds på Allsvenskan, mitt under stridens hetta!

Insättning, uttag och kundtjänst

Borta är dagarna med verifieringar och långsamma uttag. Genom direktinsättning via Trustly och verifiering med BankID, kommer kapitalet utan dröjsmål överföras både till spelarens spelkonto – utan något som helst krångel! Således minskar arbetet både för spelare och spelbolag, och kapitalet kan tack vare verifiering via BankID betalas ut direkt, inom några få minuter!

Ifall Schnellbettens kunder skulle uppleva något problem, eller är i behov av assistans, finns svensk kundservice tillgänglig på såväl live-chatt, som e-post och telefon. Denna kompetenta kundtjänst är tillgänglig på alla dessa kanaler dygnet runt, året om!

Schnellwetten sammanfattning

Schnellbetten ställer sig på fronten av den nya spelrevolutionen, en utveckling som snart kommer bli norm – betting utan konto. Genom att spela utan konto slipper spelbolagets kunder alla frustrerande problem som det traditionella spelandet medför, såsom registrering, verifiering samt saktfärdiga uttag. Istället följer blixtsnabbt spelande, verifiering och uttag med i denna fantastiska spelupplevelse! Spelutbudet är mycket bra, och helt unikt på marknaden då det är skräddarsytt utifrån flertalet olika oddsleverantörer, och innehåller uppskattade funktioner såsom cash out. Den mobila plattformen har stöd för samtliga mobila enheter som stödjer HTML5, och  är snabb, smidig – samt erbjuder en smart sökfunktion för att identifiera spel. Insättning och uttag går blixtsnabbt via Trustly och BankID, medan svensk kundservice finns tillgänglig dygnet runt, året om – såväl via live-chatt som e-post och telefon. Håll utkik, och gör er beredda på en unik spelupplevelse!