Odds på Kroatien – Marocko, Bronsmatch i fotbolls VM 17/12

Hem » Odds på Kroatien – Marocko, Bronsmatch i fotbolls VM 17/12
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll
VM 2022 Kroatien - Marocko Odds

Den näst sista matchen i fotbolls VM 2022 står på tur och det har blivit dags att avgöra vilken nation som nyper bronspengen i detta mästerskap. Favoriterna Argentina och Frankrike vann sina semifinaler, vilket resulterar i att det blir odds på Kroatien Marocko vi ska kolla på idag. Låt oss titta närmre på Kroatien Marocko odds och vad vi kan förvänta oss av denna bronsmatch i fotbolls-VM 2022.

Betta på Kroatien - Marocko Odds hos SpeedyBet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

VM Betting på Kroatien – Marocko Odds

Matchen spelas på lördag klockan 16:00 på Khalifa International Stadium som har kapacitet för 45 857 åskådare. Precis som i de tidigare matcherna så kan vi nog förvänta oss en stor dominans av marockanska fans på läktarna.

“Vi tror på en målrik bronsmatch – bra betting odds på fotbolls VM samt odds bonus på Kroatien Marocko finns hos SpeedyBet”

Kroatien Marocko betting odds förutspår en jämn match med knapp fördel Kroatien. Det känns som att det inte kommer vara samma spänningar och nerver inför en bronsmatch som det är i en VM-final, något som kan resultera i en mer offensiv och rolig fotboll. Intressant statistik är att 10 av de senaste 11 bronsmatcherna i fotbolls VM har resulterat i över 2,5 mål, medan båda lagen har gjort mål i 8 av dessa. Vi ser det fullt rimligt att något liknande kommer ske även i denna bronsmatch, och enligt Kroatien Marocko fotbolls VM odds så är det ungefär en 50% chans på att överspelet skulle sitta. Speedy Bet har en Fotbolls VM bonus på final och bronsmatch, och de har dessutom bra odds på Kroatien mot Marocko. Se vårt tips här och stort lycka till med din VM betting!

Avspark: Lördag 17 december klockan 16:00
Spelplats: Khalifa International Stadium, Doha

👉 Bettingsidor.se tippar: Över 2,5 mål i matchen: 1.91 odds (SpeedyBet)*

SpeedyBet - Snabba uttag med BankID

Betta på VM 2022 bronsmatch Odds hos SpeedyBet för Swish insättningar och snabba uttag vid vinst. Nya spelare får 100% upp till 1000 kr i VM Bonus!

Betta på Kroatien - Marocko Odds hos SpeedyBet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

*Odds är från 16 december kl. 13.00 och kan komma att ändras

Oddsjämförelse på Kroatien – Marocko:

SpelmarknadOddsetBettingsida
Kroatien Vinner 1X22.30SpeedyBet
Marocko Vinner 1X23.20SpeedyBet
Över/under 2.5 mål1.91/1.92SpeedyBet
Över/under 8.5 hörnor2.07/1.67SpeedyBet
Petkovic, Bruno (Kroatien) gör mål3.55SpeedyBet
En-Nesyri, Youssef (Marocko) gör mål3.40SpeedyBet
*oddsen i tabellen uppdaterades den 16 december kl. 13:00 och kan komma att ändras

Odds på Kroatien vs. Marocko – Kroatiens vägen till bronsmatchen

Efter att Kroatien heroiskt kämpade sig till en semifinal genom att slå ut Brasilien på straffar så var frågan om de skulle få en ny chans att spela VM final, precis som de gjorde i 2018. För att ta sig dit skulle de behöva besegra Argentina, och det var många som trodde att detta var fullt möjligt. Betting odds på Kroatien att vinna denna match efter full tid gav nästan 5 gånger pengarna, så spelbolagen hade stor tro på Argentina.

“Argentina lyckades hantera pressen och avancerade till VM finalen 2022”

Det skulle visa sig bli en tuff uppgift, speciellt när Julián Álvarez och Lionel Messi var på ordentligt spelhumör. Dessa hade nämligen hunnit göra ett mål vardera redan i första halvlek och kroaterna hade en rejäl uppförsbacke. Det blev inte bättre i andra halvlek efter att just Messi dribblat sig igenom försvaret och frispelat Álvarez som satte målet som också blev slutresultatet 3-0. Detta var med största sannolikhet Luka Modrićs sista chans att vinna ett VM, men det finns alltså fortfarande möjlighet till en sista medalj med vinst över Marocko på lördag.

Marockos väg till bronsmatchen – VM-historia

Argentina var odds favoriter mot Kroatien, och Frankrike var ännu större favoriter sett till betting odds mot Marocko. Marockanerna hade dock radat upp skräll efter skräll under fotbolls VM, så många var nog hoppfulla att de skulle lyckas ta sig hela vägen till final trots allt. Det blev dock en mardrömsstart för “Atlas Lions” då Theo Hernandez satte en retur i nät med en konstspark redan efter 5 minuter.

“Oavsett hur bronsmatchen slutar så har Marocko skrivit afrikansk fotbollshistoria”

Marocko kämpade för en kvittering, men trots att man skapade ett flertal chanser så fick de inte in bollen bakom Hugo Lloris i Frankrikes mål. Istället stack Kylian Mbappe iväg på en soloräd och avlossade ett skott som studsade på en marockansk försvarare, och bollen landade rätt framför fötterna på Randal Kolo Muani som enkelt kunde skicka den i mål. Den franska inhopparen hade endast varit på planen i 31 sekunder (!) när målet kom. 2-0 blev slutresultatet och trots att Marocko inte nådde en final så har de fortfarande chansen att ta en medalj i ett fotbolls-VM. Då Marocko kommer hamna bland de 4 bästa av totalt 206 nationer som har kvalat till Fotboll VM 2022 i Qatar, så får nog resultatet ses som en bragd oavsett hur denna match slutar. Ingen Afrikansk nation har någonsin hamnat topp 4 tidigare, så historia har skrivits.


Spela på oddsen i denna artikel? Besök SpeedyBet Odds genom att trycka på knappen nedanför!

SpeedyBet - Snabba uttag med BankID
Betta på Kroatien - Marocko Odds hos SpeedyBet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller