Det är dags för Europa League odds och lagom till denna torsdagens matcher så har Snabbare Betting lanserat ett magiskt erbjudande till nya kunder på sajten – få 100 kr bonus utan insättningskrav via Bettingsidor.se!

⚽ Europa League Odds ? Kickoff ?

NEDRÄKNING TILL KICKOFF...
0
0
0
0
Dag.
0
0
Tim.
0
0
Min
0
0
Sec

ODDS EUROPA LEAGUE: EXPERTERNAS VAL

D. Zagreb Vinner

HÖGST ODDS: 3.80 (Snabbare)

HÄMTA BONUS HÄR

Leverkusen -2 Asian

HÖGST ODDS: 2.04 (Snabbare)

HÄMTA BONUS HÄR

⭐️ Europa League Odds 16/09/21

Europa League odds och en 100 kr bonus utan insättning hos Snabbare – kan det bli bättre än så? Under torsdagen bjuds vi på hela 15 matcher i Europa League-gruppspelet – med flera stormöten direkt. När man kikar bland höjdpunkterna så finner vi följande matcher som sticker ut:

– Galatasaray v. Lazio

– Rangers v. Lyon

– Leicester v. Napoli 

– Frankfurt v. Fenerbahce

– PSV v. Sociedad

Våra experter har analyserat flera av de bästa oddsen denna torsdagskväll och nedan listar vi fem odds som vi tycker känns extra intressanta att använda sin bonus utan insättning från Snabbare.com på. 

?? Bästa Odds Europa League 16/09/21:

Notera att oddsen ovan kommer ändras innan matchstart, men det är så här det ser ut i dagsläget. Alla marknader är hämtade från Snabbare Betting och alla dessa går att spela på med din bonus utan insättning.

? Snabbare Bonus: Inget Insättningskrav

Under gårdagen (läs onsdag) så bjöd Snabbare.com på en riktig super-nyhet: bolaget lanserar en 100 kr bonus utan krav på insättning. Alla nya kunder på sajten behöver enbart signa upp för ett konto med BankID och sedan krediteras kontot med en 100 kr sportbonus som behöver omsättas 20 ggr, eller en casinobonus på 100 kr som behöver omsättas 50 ggr.

“Signa upp på Snabbare och få 100 kr gratis bonus till kvällens Europa League Odds.”

Visserligen är omsättningskraven extremt höga, men det är inte alls lika relevant i detta fall då spelare mottar bonusen helt gratis utan att behöva använda sina egna pengar – då är det dumt att klaga. 

Nedan följer villkor för bonusen, tryck på den gröna knappen nedanför om du är sugen på att hämta hem en gratis hundring. 

✅ Snabbare Bonus – Krav & Villkor:

  • Dagar: 60 dagar att omsätta
  • Summa: max 100 kr bonus
  • Omsättning: 20x (spela för 2000 kr)
  • Min. Odds: 1.40 totalt
  • Krav: Nya kunder enbart
HÄMTA SNABBARE BONUS UTAN INSÄTTNING HÄR