LeoVegas som är ett av de ledande spelbolagen i Sverige lanserade under gårdagen flera unika funktioner som i dagsläget endast ett fåtal aktörer erbjuder. Det handlar om BankID och att du numera slipper skapa ett konto, verifieringen sker per automatik och uttagen kommer gå mycket snabbare!

Betting utan konto

Istället för att fylla i mängder med uppgifter när du registrerar ditt konto så räcker det numera endast med att du kan signera med ett BankID och att du fyller i den mejl, därefter är ditt ”konto” skapat. Därmed kan man i stort sätt säga att du spelar utan konto då det enda du i framtiden behöver ha tillgång till för att logga in är ditt BankID.

Den stora fördelen med det är att du sparar tid, du slipper hålla reda på dina inloggningsuppgifter och ditt konto är mycket mer skyddat.

Extremt snabb verifiering

En sak som är standard hos alla seriösa spelbolag är att du som spelare behöver verifiera dig med ID, adressuppgift och betalningsmetod. Den processen har LeoVegas nu tagit bort och istället verifieras din identitet automatiskt när du signerar din insättning med BankID. Du sparar således både energi och tid när du spelar hos LeoVegas framöver.

Snabba uttag

När du spelar hos LeoVegas och använder dig av betalningsmetoden Trustly så går inte bara insättningen utan också uttagen galet fort. I regel så finns pengarna på bankkontot inom en timme efter att du begärt uttaget och det oavsett dag på veckan.

Besök LeoVegas