ComeOn har en grym odds bonus för dig som älskar betting. Sätt in 100 kr men få 500 kr att spela för + en Sverigehalsduk. OBS bonusen är endast giltig en begränsad tid, så gör som många andra och ta bonusen direkt. Fira hösten med ComeOn!

Lyxig höstbonus hos ComeOn

ComeOn är bettingsidan som alltid tänker utanför boxen när det gäller kampanjer och bonusar. Nu när hösten är här på riktigt ger de oss nya spelare ett riktigt grymt erbjudande.

  • Sätt in 100 kr -> Spela för 500 kr + få en Sverigehalsduk!

En ypperligt trevlig bonus nu i höstrusket, eller hur? Dessutom är kraven som vanligt låga hos ComeOn. När det gäller oddsbonusen är det omsättning av insättning + bonus 8x som gäller, medan casino har 35x. Angående sportbonusen är minsta giltiga oddset 2.0, vilket är fullt rimligt. Detta är en av ComeOns mest generösa bonusar de erbjudit, vilket helt enkelt betyder att kampanjen är extraordinär! Har du alltså inte hunnit ta del av någon ComeOn bonus ännu, är alltså denna vecka ett perfekt tillfälle att slå till. Faktum är att ComeOn varje årstid eller högtid firar med något extra lyxigt, vilket minst sagt uppskattas av spelarna.

Det enda vi undrar nu är: Vad väntar du på? Bonusen är endast giltig fram till och med 18:e november, så skynda fynda innan det tar slut!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller