Live stream för Bundesliga 2020 har blivit omåttligt populärt efter att ligan återstartade efter sitt uppehåll. Flera bettingsidor har live stream på Bundesliga och hur du tar del av en Bundesliga livestream visar vi dig nedan. Se alla med livestream på Bundesliga här!

Bundesliga 2020 ⚽

Bundesliga är en av Europas största och bästa fotbollsligor med flera lag som ständigt hotar att ta hem den ärofyllda Champions League titeln. I ligan finns bland annat lag som Bayern Munchen, Dortmund, Schalke, Wolfsburg med flera lag som håller hög internationell klass. Det unika för den tyska ligan är att man bevarat 51% regeln vilket innebär att medlemmarna äger lagen och inte en enskild ägare som i de flesta andra ligor. Trots det faktumet så är Bundesliga en av de bästa ligorna och håller jämn takt med övriga toppligor.

Säsongen 2020 fick ett hastigt avbrott när covid-19 spred sig över världen och i mitten av mars 2020 så hade ligan inget annat val än att pausa ligan. I mitten av maj tog man dock beslutet, som första toppliga i Europa, att återuppta säsongen och de första matcherna spelades den 15:e maj med strikta regler för att förhindra smittspridning.

MATCH1.2.3.
DORTMUND-SCHALKE – 16/5Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
AUGSBURG-WOLFSBURG – 16/5 Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
DUSSELDORF-PADERBORN – 16/5Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
HOFFENHEIM-HERTHA BERLIN 16/5Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
LEIPZIG-FREIBURG – 16/5Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
FRANKFURT-MÖNCHENGLADBACH – 16/5Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
KÖLN-MAINZ – 17/5Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
UNION BERLIN-BAYERN MUNCHEN – 17/5Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
BREMEN-LEVERKUSEN – 18/5Registrera dig med BankIDSätt in 25 kr med SwishLeta upp matchen och börja titta!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Livestream matcher Bundesliga ⚽

Intresset för att livestreama matcher från Bundesliga efter uppehållet var stort i Sverige och resten av världen. I Sverige var det endast streamingtjänsten Viaplay som hade rättigheterna till matcherna vilket innebar att många inte hade möjlighet att se matcherna.

“Ett alternativ till de traditionella streamingtjänsterna är bettingsidor med livestream, som bland annat Unibet som erbjuder live stream på Bundesliga.”

Det kostar inget alls att se matcherna vilket är en stor fördel och kvalitén på bilden är bra. Det enda kravet spelbolaget har på kunderna är att man har valfri summa på sitt spelkonto eller har haft det de senaste 24 timmarna. Om du inte har detta så kan du enkelt lösa det genom att sätta in 25 kr som är den minsta insättningen och sedan kolla på valfritt antal matcher från Bundesliga. Pengarna kan du sedan behålla på ditt spelkonto för att streama fler matcher i framtiden utan någon kostnad.

 💻Dessa matcher har livestream:

 • 16 maj Hoffenheim-Hertha Berlin kl 15.30
 • 16 maj Augsburg-Wolfsburg kl 15.30
 • 16 maj Dortmund-Schalke kl 15.30
 • 16 maj Dusseldorf-Paderborn kl 15.30
 • 16 maj Leipzig-Freiburg kl 15.30
 • 16 maj Frankfurt-Mönchengladbach kl 18.30
 • 17 maj Köln-Mainz 05 kl 15.30
 • 17 maj Union Berlin-Bayern Munchen kl 18.30
 • 18 maj Werder Bremen-Leverkusen kl 20.30

Streama Bundesliga gratis? 🆓

Det är sällan som något är gratis och framförallt inte att titta på toppfotboll utan kostnad, och det är inte riktigt möjligt i detta fallet heller.

“De flesta bettingsidor med Bundesliga stream erbjuder dock sina kunder att streama Bundesliga utan att ta någon avgift för själva matchen.”

Dock kräver bettingsidorna i regel har är att man antingen lagt ett spel inom en viss tidsperiod eller att man har minst en krona på sitt spelkonto, så det är inte helt gratis att se matcherna.

Ett exempel är Unibet där det räcker att du har pengar på spelkontot, vilket då innebär att du kan sätta in 25 kr som är den minsta insättningen och sedan se på alla sport helt utan kostnad. Du behöver alltså inte betala en viss summa för en match utan du kan sätta in pengar som du sedan kan spela för eller spara och ändå se alla matcher du önskar.

Live stream Unibet ✅

En av de bästa bettingsidorna med live stream är Unibet som länge har streamat mycket matcher på sin hemsida som goodwill till sina kunder. Live stream Unibet finns för många matcher och inte bara de mindre ligorna, utan även ligor som bland annat Bundesliga. Unibet erbjuder just nu livestream på alla matcher i Bundesliga direkt i din mobil och dator, och det enda som krävs för dig som vill ta del av en Bundesliga live stream är att du har pengar på ditt spelkonto eller har haft de under de senaste 24 timmarna. 

Såhär tar du del av Unibets stream:

 1. Skapa ett konto eller logga in hos Unibet.
 2. Leta upp aktuell match i utbudet och klicka på play-knappen. Du behöver ha minst en krona i saldo för att se matcherna, om du inte har detta så kan du sätta in 25 kr (min. insättning) och se alla matcher.

Bundesliga livestream från mobilen 📱

Det går lika bra att använda din Bundesliga live stream på såväl dator som mobil. Det kan i vissa fall vara enklare och bättre kvalité att streama dina favoritmatcher genom mobilen eftersom mobilen idag är så anpassad för alla hemsidor. I många fall går det även att skärmdela från din telefon till en Smart-TV för att kunna se matchen på TV:n.

Fler bra Bettingsidor med Bundesliga Odds

ComeOn logo

100% upp till 5000 kr

Maxbonus: Sätt in 500 kr och spela för 1500 kr

8x insats + bonus

 • Grym bonus och cash-out funktion

 • Spela som gäst med BankID
 • Läs mer om ComeOn

Snabbare logo

100% upp till 1500 SEK

Maxbonus: Sätt in 1500kr – Spela för 3000kr

Omsättningskrav: 8x Bonus (minsta odds 1.80)

 • Supersnabba insättningar & uttag
 • Livebetting, cash-out & livestreaming
 • Läs mer om Snabbare Betting

Bet365 logo

Upp till 1.250 kr i spelkrediter

Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Världens största spelbolag
 • Vår absoluta favorit inom livebetting
 • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.