LeoVegas Bonus är en av de ledande bettingsidorna med svensk spellicens som fortsätter sin sprudlande framgång i Sverige. Spelinspektionen gick nämligen ut med att man förlänger LeoVegas spellicens till 5 år.

Svensk spellicens hos LeoVegas i minst 5 år

Härliga nyheter, eller hur? Förvaltningsrätten har äntligen beslutat att bettingsidan LeoVegas får sin svenska spellicens förlängd till 5 år. Det var i fjol som LeoVegas ansökte om en 5-årig licens men strax därefter blev nekade av Spelinspektionen. De beslutade att “bara” ge bettingsidan en 2-årig licens, på grund av tidigare händelser inom LeoVegas i Storbritannien. Detta var inte ett glädjande besked för Gustaf Hagman och gänget. De bestämde sig snabbt för att överklaga beslutet och efter en tids väntan kom äntligen domen.

Stora framgångar inom LeoVegas

Spelinspektionen gick den 8:e oktober ut med att de beslutat att förlänga licensen till 5 år enligt LeoVegas önskan. Detta är inte bara trevliga nyheter för själva bolaget och LeoVegas stigande aktie, utan även för oss hängivna svenska spelare. Detta betyder att vår framtid på en av Sveriges bästa bettingsidor är säkrad i dryga 4 år till. Med tanke på LeoVegas casino och dess strålande framgång kan vi däremot nästan lova att det kommer bli längre än så. Faktum är att bara under det gångna året har LeoVegas gått live på flertalet nya marknader, bland annat Spanien. Gustaf Hagman kommenterar framgången med att säga att LeoVegas nu kan känna fortsatt arbetsro. Hurra!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller