Legolas logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in och spela för 1000 kr – Få 1000 kr

Omsättningskrav: 1x insättning + 1x bonus, minsta odds 2.2

 • Snabba uttag

 • Utöver odds också mycket trav

 • Läs mer om Legolas

Legolas bonus:

100% upp till 1000 kr

 • Klicka på den gröna knappen “Till Legolas” och skapa ett konto.

 • Gör en insättning på minst 200 kr.

 • Aktivera bonusen och börja spela

Omsättningskrav

1x insättning + 1x bonus

 • Exempel: Du sätter in 1000 kr och spelar för dessa. Du får därefter 1000 kr ytterligare i spelkrediter att spela för minst x1. 

Om Legolas Bet

Under flera decennier så har ATG i stort fått härja fritt inom svensk travsport då inga andra spelbolag har varit i närheten av att kunna erbjuda alternativa spelsidor. Nu så föreligger en stor risk att ATG kommer att få en stark och betydande konkurrent i Legolas då grundaren bakom Legolas har ett långt förflutet inom travsport. Det är miljardären Rune Andersson, grundaren av Mellby gård, där ett flertal travhästar har tränats genom åren, som ligger bakom Legolas. Rune Andersson har tröttnat på de höga skatter som ATG betalar, vilket gör att travsporten får mindre pengar tillbaka. Därför så lanserade Rune Andersson en ny spelsida baserad på Malta, där skatten är betydligt lägre, och avsikten med spelsidan är att den ska ge mer pengar tillbaka till travsporten men även till spelarna.

Namnet Legolas är taget från travhästen Legolas, som anses vara den travhäst som gjort mest för svensk travsport genom tiderna. Legolas inledde sin karriär med att vinna 19 travlopp på raken och är Sveriges mest kända travhäst som fick både svenskar och omvärlden att öppna upp ögonen för svensk travsport. Namnet Legolas innehas från början av en figur i böckerna om Sagan om ringen.

Hos Legolas kan man att kunna spela på svensk travsport under en spellicens som är utfärdad på Malta. Det innebär att svenska spelare inte behöver betala någon skatt på de vinster som de vinner när de besöker spelsidan Legolas.

Fördelar med Legolas Bet

 • Erbjuder spel på svensk travsport
 • En spelsida med ägare som har stor kunskap och ett stort intresse för travsport
 • Ger en del av vinsten tillbaka till den svenska travsporten
 • Erbjuder spelarna både fasta som rörliga odds

Legolas Bet i mobilen

Hos Legolas kan man lägga spel och följa upp resultat även om man spelar med en mobil enhet. Legolas erbjuder en optimerad spelmiljö där man kan spela direkt i webbläsaren i de mobila enheter som har stöd för iOS eller Android. I dagsläget erbjuder man ingen app för mobilen men troligtvis är det något som kommer dyka upp längre fram.

Spelutbud

Legolas Bet erbjuder spel på svensk travsport och det går även att spela på ett stort antal större travlopp runt om i världen. Det går även utmärkt att spela på mindre travlopp baserade i andra länder runtom i världen. Legolas erbjuder ett större och bredare spelutbud inom svensk travsport, än vad ATG gör. Det går att spela på flera travlopp under en tävlingsdag och man kan även spela på ett flertal olika kombinationer vilket är varianter till Dagens Dubbel och V75 hos ATG.

Spelare får i regel även bättre odds hos Legolas men även möjligheten att kunna spela till både fasta som rörliga odds.

Livebetting

Legolas erbjuder inte livebetting i den bemärkelsen att man kan lägga nya spel på pågående travlopp. Dock så kan man att lägga spel ända fram till dess att travloppen ska starta. Man kan även att kunna följa upp resultaten av travloppen i realtid vilket gör att man kan lägga spel och direkt få besked om man har vunnit eller inte, så snart travloppen är kört.

Insättning, uttag och kundtjänst

Legolas erbjuder spelarna de vanligaste betalningsalternativen för den svenska marknaden. Det betyder att man kan göra sina insättningar och uttag med betalningsmetoderna banköverföring, Skrill, Neteller, VISA, Trustly och MasterCard. Legolas har relativt snabba utbetalningar, inom 24 timmar, till de spelare som begär ett uttag.

Om man har någon fråga eller om man stöter på något hinder så kan man vända sig till den svensktalande personalen på kundtjänsten som hjälper till med att lösa problem och svara på frågor. Det finns även en FAQ på spelsidan där man kan få svar på de vanligaste frågorna.

Legolas kundtjänst håller öppet alla dagar och dygnet runt så att man alltid kan få hjälp med de frågor man har. Det går att kontakta kundtjänsten via en livechatt på spelsidan och per e-post.

Legolas Bet sammanfattning

Legolas erbjuder spel på svensk travsport, där det idag finns dåligt med alternativ till det statliga ATG, som helt dominerar den svenska spelmarknaden idag. Med Legolas så kan de svenska spelarna erbjudas mer underhållande spel på travsport och även tillgång till många olika spelvarianter.

Grundaren bakom Legolas har många års erfarenhet inom svensk travsport och driver även travhästträning med ett stort antal hästar. Genom sin spelsida Legolas så har han lovat att ge mer pengar tillbaka till den svenska travsporten, vilket gynnar både travsporten och de svenska spelarna.