LeoVegas bonus vet precis vad julen handlar om. Jo, nämligen att dela med sig! Under denna härliga högtid handlar allt om att ta hand om varandra, byta klappar, och umgås med sina nära och kära. Kombinera det med lite stämningsfulla spel så har du en komplett högtid framför dig. I alla fall hos LeoVegas!

Julkul hos LeoVegas

Spanar du in LeoVegas sajt nu under december, finner du en riktigt härlig samling av julinspirerade spel. Dessa är alla skapade av marknadens bästa leverantörer, både Quickspin, Pragmatic Play, Red Tiger och Play’n GO och NetEnt är alla samlade under kategorin. Bland spelen har vi traditionella favoriter som Jingle Bells, Secrets of Christmas, Jingle Spin och många fler. Dessa kombineras i en härlig mix av nya och innovativa jul-slots som Space Christmas och Polar Paws. LeoVegas är alltså spelbolaget som garanterat kommer få casino-spelaren i stämning under december.

Donerar pengar till Min Stora Dag

Det bästa med LeoVegas’s julfirande är att de donerar pengar till Min Stora Dag. Med andra ord bidrar alltså du som spelare till det också, enbart av att spela på dessa trevliga Jul-slots. Precis som LeoVegas belyser, så handlar julen om att ge, och vad är inte mer passande än Min Stora Dag.

För er som inte vet så är Min Stora Dag en stiftelse där barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser får sina önskningar uppfyllda. Meningen är att de ska få en härlig dag av eget önskemål, som ett avbrott i den annars jobbiga vardagen. Ungefär 5000 barn får sin önskan uppfylld varje år, tack vare denna stiftelse. Att LeoVegas bidrar till detta är fantastiskt, och att vi spelare kan hjälpa dem genom att lira slots är klockrent.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller