Fastbet fanns fram till i början av sommaren 2018 och blev ett välkänt namn i spelbranschen under sin korta livstid. Ägarna beslutade sig för att lägga ner spelbolaget och satsa vidare på sina övriga spelbolag, men dessa planer ser nu ut att ha förändrats totalt. Fastbet har nämligen återlanserats och nu i en ännu ädlare form då spelarna erbjuds snabba uttag, betting utan konto och ingen verifering. Nedan berättar vi lite mer om vad detta innebär!

Supersnabba uttag

Något av det absolut viktigaste för en spelare är att uttagen snabbt godkänns och når bankkontot snarast möjligt. Här ligger Fastbet i framkant tack vare att man enbart använder sig av Trustly och BankID, Fastbet godkänner uttaget omedelbart och har som policy att pengarna ska finnas på spelarens bankkonto inom 15 minuter från att uttaget begärts. Du behöver således aldrig längre behöva vänta i dagar på att uttaget skall godkännas, något som var väldigt vanligt bara ett år tillbaka.

Vid ett fåtal tillfällen kan det dock dröja längre än utlovat, om antingen Trustly eller banken har tekniska problem, vilket tyvärr kan hända. Det bästa är då att vända sig till dessa aktörer istället för spelbolaget, så att de snabbt kan kolla upp vart problemet ligger.

Betting utan konto

Den allra senaste och största nyheten inom betting är betting utan konto eller spelbolag utan konto som det också kallas. Kort sammanfattat så innebär det att du inte längre behöver skapa ett traditionellt konto med en rad uppgifter innan du kan komma igång med ditt spel, det enda som nu krävs är att du har tillgång till ett BankID och kan signera dig. Därefter kan du omedelbart göra en insättning och komma igång med ditt spel, utan några ytterligare processer.

Den största fördelen som majoriteten av spelarna upplever genom detta är att det sparar tid och kraft. Många spelare har konton på ett större antal spelbolag och det kan då vara krångligt att komma ihåg samtliga inloggningsuppgifter, något som du inte behöver tänka på här.

Ingen verifiering

Något som många upplever som både krångligt och tidskrävande är veriferingsprocessen, något som samtliga seriösa spelbolag är tvingade till att genomföra. Standard är att du behöver skicka in ett foto på ID, adressbevis och betalningsuppgifter för att spelbolaget ska kunna se att du är den du uppger att vara. Detta kan om du har otur ta en hel del tid, ifall spelbolaget är långsamt på att godkänna dokumenten eller att du skickat fel dokument. När du bettar utan konto däremot, då slipper du detta, tack vare att signeringen med BankID är din verifering av identitet. Därmed sparar du tid och energi även på denna punkt!

Tack för att du besöker Bettingsidor.se när du vill läsa nyheter om betting. Missa inte att ta del av vår exklusiva välkomstbonus och varmt välkommen tillbaka nästa gång.

Gå vidare till Fastbet