Få 1000 kr Free Bet på Hockey-VM!

Hem » Få 1000 kr Free Bet på Hockey-VM!
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll
Mr Green Ishockey Free Bet

Ingen har väl missat att årets upplaga av Hockey-VM drar igång idag? Tre Kronor kliver in på rinken redan imorgon förmiddag och förväntningarna är, som alltid, stora på den svenska truppen. Mr Green boostar sin Välkomstbonus för dig som väljer att spela på VM, med ett Free Bet värt upp till 1000 kr! Kanske väljer du att utnyttja erbjudandet redan i första matchen mot Österrike? Fortsätt läsa för att se hur du tar del av denna massiva Betting Bonus.

Mr Green 1000 kr Ishockey Free Bet

Tre Kronor står redo i Finland, redo att möta världens bästa landslag på isen och kora världens bästa Ishockey-nation 2022. Finland står tillsammans med Kanada för favoritskapet men Sverige är som alltid en riktig utmanare till medaljerna.

“Spela dina kort rätt för att få upp till 1000 kr Free Bet på Ishockey-VM 2022!”

Genom hela turneringen boostar Mr Green sitt redan imponerande Välkomsterbjudande för dig som väljer att spela på spänningen som kommer utspela sig i vårt grannland. Hitta ett bra kombinationsspel med minst 3.00 i Odds och spela upp till 1000 kr. Så snart spelet är rättat får du ett Gratisspel, även kallat Free Bet värt samma summa som din insats. Happy betting!

Så hämtar du 1000 kr Hockey Gratisspel

  • Klicka på “1000 kr Hockey Free Bet” och registrera dig med BankID
  • Välj “Sportkombo” som erbjudande och sätt in 100-1000 kr
  • Lägg ett kvalificerande spel på hockey – Bet Builder/Kombispel med minst 2 val, minst 3.00 i Odds
  • Få Free Bet så snart spelet är rättat, till samma värde som din insats – upp till 1000 kr!

Gäller endast nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 1000kr (Max instättning om 1000kr ger ett 1000kr free bet). Spelare måste välja “Sportkombo”-välkomstbonusen när de gör sin första insättning för att kvalificera för erbjudandet. Endast Betbuilder/Kombispel med minst min. 2 val och minsta Odds 3.00 är giltigt. Ett free bet upp till 1000 kr återbetalas efter att du gjort din första insättning samt lagt ett kvalificerande kombospel med minst 2 val på valfria matcher mellan för hela insättningssumman. Ditt först placerade spel är det som räknas för erbjudandet. Ditt Free Bet är giltigt i 60 dagar efter kreditering. Vinster från Free Bet har inget omsättningskrav. Om uttag begärs innan kraven är uppfyllda eller om Cash Out använts kommer Gratisspel att annulleras. Mr Greens allmänna regler och villkor gäller.