Engelska Spelbolag

Hem » Engelska Spelbolag
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

I England har man erbjudit spelare möjligheten att spela på Odds sedan 1800-talet, då de första engelska spelbolagen öppnades upp. Nu kan du som svensk spelare också använda deras plattform och Odds för att betta på matcher.

Vi på Bettingsidor.se kan varmt rekommendera Bettingsidor från England då dom håller högsta klass när det kommer till spelutbud och säkerhet.

Här nedan hittar du en lista på engelska spelbolag 2023 som är säkra att spela på från Sverige:

 Spelbolag från England

  1. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  2. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bonusar hos Engelska Spelbolag

Bettingsidor som ägs av engelska spelbolag erbjuder ofta sina nya spelare en bra välkomstbonus när de registrerar sig och gör sin första insättning på spelsidan. En del spelbolag erbjuder nya spelare ett gratisspel, där spelarna får möjlighet att lägga ett första spel innan de väljer att göra sin första insättning, vilket gör att spelarna kan prova på spelmiljön först. När man sedan gör en insättning så får man oftast en vanlig Odds Bonus, som brukar ligga på 100 procent på ett belopp på mellan 500 kronor upp till 2 000 kronor, vilket ger spelarna dubbelt upp i spelkassan.

Även återkommande spelare kan se fram emot en del bonus hos de engelska spelbolagen som bland annat insättningsbonus och gratisspel. En del engelska spelbolag har även en hel del andra speciella belöningar till sina spelare som exempelvis försäkringar, som innebär att om man förlorar ett spel under vissa omständigheter, så får man pengarna tillbaka. Det finns även möjlighet att hitta boostade odds på vissa sportmarknader men även en del andra specialare som större vinster när man vinner på en viss sport, pengarna tillbaka om ett lag gör färre mål än vad spelbolaget förutspått och en hel del annat kul. Det gör att man kan se fram emot en hel del extra i sin spelkassa om man spelar hos ett engelskt spelbolag.

Engelskt vs Svenskt Spelbolag

Att spela hos ett engelskt spelbolag skiljer sig inte så mycket åt från att spela hos ett svenskt spelbolag med licens. Många engelska spelbolag kan erbjuda en svensk spelmiljö och information på svenska. Det finns även några spelbolag som kan erbjuda svensk eller skandinavisk support, vilket gör det lite enklare om man behöver kontakta spelbolaget. I annat fall så klarar man sig bra på sin engelska hos de flesta spelbolagen.

Utbudet av oddsspel är oftast betydligt större och mer varierande hos ett engelskt spelbolag än hos många andra spelbolag. Detta innebär att man ofta kan spela på ett större utbud av sporter eller med olika spelvarianter som inte finns hos exempelvis svenska spelbolag. Ofta kan man även spela på många andra händelser som exempelvis om någon tränare kommer att få sparken under säsongen, vem som blir nästa tränare för ett lag, om en spelare kommer att värvas till ett lag men även vem som kommer att få huvudrollen i olika filmer, dokusåpor och andra vardagliga händelser som exempelvis om det kommer att snöa på julafton.

Testa en Sportbook från UK

Från början så var det främst fotboll och hästkapplöpning som man kunde spela på i England. Detta utökades sedan snabbt med sporter som Cricket, Rugby och Hästpolo. Idag så kan de flesta engelska spelbolagen erbjuda spel på odds inom de allra flesta sporter från sportmarknader runt om i hela världen.

De engelska spelbolagen kan oftast erbjuda sina spelare både fysiska butiker, betting på telefon och en spelsida på nätet vilket gör att spelarna själva kan välja hur de vill spela. På nätet så har många av de äldre engelska spelbolagen funnits sedan början på 2000 talet och idag så är de allra största spelsidorna på nätet ägda av engelska spelbolag.