Dagen är kommen då Casumo Sport äntligen lanserats, och det med en riktigt grym odds bonus på köpet. Tidigare har vi fått avnjuta det välfyllda casinoutbudet, men odds och betting har sedan länge varit saknat.

Hela 1000 kr i bonus som ny kund

När man lanserar en helt ny produkt, vill man självklart slå på stort när det kommer till att ge spelare en fin välkomstbonus. Detta är precis vad Casumo Sport har gjort, du som ny spelare får en riktigt fin bonus direkt vid starten. 1000 kr extra är minsann inte dåligt, speciellt inte i jämförelse med konkurrenters bonusar. Kraven är simpla, precis som sajten i sig, och bonusen lyder alltså så här:

  • Insättningsbonus: 100 % upp till maximalt 1000 kr.
  • Maxbonus: 1000 kr
  • Omsättningskrav: 6x insättning + bonus
  • Minsta odds: 1.6

Är du ny hos Casumo är det alltså nu du borde passa på att ta dig ett djupdyk ner i deras fantastiska utbud av odds. Med 1000 kr extra att spela för kan du testa på bettingutbudet ordentligt.

Sport och Odds från hela världen

Hos Casumo Sport har man satsat på att erbjuda så mycket som möjligt när det kommer till sport och betting. Allt från cricket till fotboll och basket går att betta på, i flera olika varianter. Oavsett om det är så att du är ute efter att betta på Superettan eller ett världsmästerskap kan du räkna med att hitta det. Sporter och bettingvarianter från världens alla hörn bildar ett varierat utbud bland Casumos odds. Dessutom erbjuder de livebetting, för den som vill ha spänning i realtid. I kombination med Swish-insättningar och snabba uttag, kommer du snabbt igång hos Casumo Sport.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller