Vi kan stolt avslöja att det stora nätcasinot Casumo har lanserat betting under namnet Casumo Sport. Casumo Sport använder sig av den populära oddsleverantören Kambi vilket gör spelbolaget extra intressant. Dessutom så kan du spela direkt utan registrering med BankID!

Casumo Sport med en lång historia

Casumo Sport eller Casumo som det från början heter är ett välkänt och prisbelönt spelbolag med hela 8 år på nacken. Casumo är ett av de största och bästa på marknaden i dagens läge och har framförallt enormt mycket kunskap om spelmarknaden. Det är givetvis en stor fördel att Casumo har såpass mycket kunskap när man kliver in i bettingen och att supporten är redo att bistå med hjälp på spelarnas frågor. Med Casumo Sports 250 medarbetare så är vi övertygade om att man har resurserna som krävs för att leva upp till det som spelarna förväntar sig.

Casumo Sport är även ett av få spelbolag som erbjuder Swish vid insättningar vilket är den just nu snabbaste betalningsmetoden på spelmarknaden. Dessvärre går det inte att göra uttag med Swish men det kan du enkelt istället göra genom Trustly med ditt BankID. Det tar sällan mer än några minuter innan pengarna sitter på ditt bankkonto med denna betalningsmetod.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Snygg design i mobil på plattformen Kambi

Casumo Sport erbjuder spelarna en lättöverskådlig design på den omåttligt populära spelplattformen Kambi som de främsta bettingsidorna i Sverige använder sig av. Du kan i din mobil genom antingen webbläsaren eller app söka upp matcherna på nolltid genom att använda Casumo Sports sökfunktion som finns i det högra hörnet. Mobilversionen och appen är väldigt snabb utan fördröjningar vilket är en stor fördel för de som gillar att spela på livebetting.

Oddsleverantören Kambi har ett enormt stort spelutbud på odds och erbjuder hundratals matcher varje dag inom ett tjugotal olika sporter. På en större fotbollsmatch kan det finns upp till 400 olika spelmarknader att välja emellan vilket är unikt inom betting.

Ingen registrering med BankID

Den största fördelen med Casumo Sport är att du inte behöver skapa något konto som på ett klassiskt spelbolag utan du kan snabbt börja spela genom att signera med ditt BankID. Det enda som krävs vid ditt första speltillfälle är alltså att du har tillgång till ett Mobilt BankID och en telefon, därefter kan du sätta in pengar genom valfri betalningsmetod och börja spela.

Casumo Sport har ingen policy om att betala ut vinsterna inom 5 minuter eller liknande, men om du tar ut pengarna med Trustly så kan du oftast räkna med att pengarna finns på ditt konto inom ett par timmar enligt våra tester.

Casumo Sport Bonus

Casumo Sport erbjuder den just nu största bonusen inom betting som ger dig hela 100% upp till 20 000 kr vid din första insättning. Dock tillkommer givetvis ett omsättningskrav som ligger på 10x insättning + bonus och ett minsta odds om 1.6. Det betyder att du behöver spela för 400 000 kr innan ett uttag kan ske om du väljer att utnyttja hela bonusen. Det är med andra ord en bonus som passar dig som gillar ett spela stort eller som inte stressar med att vinna pengar snabbt då det tar sin tid att omsätta den.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller