Boostade Odds på Premier League från Betway – Ny Odds Bonus!

Hem » Boostade Odds på Premier League från Betway – Ny Odds Bonus!
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |
betway premier league boostade odds

Äntligen är EPL tillbaka och Betways boostade odds på Premier League gör comeback. Just nu kan alla nya kunder hos Betway på 6.50 i odds på ett spel som egentligen har 3.75 i värde.

Detta gäller i årets första match mellan Arsenal & Crystal Palace nu på fredag!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Hämta Betway Bonusen med Boostade Premier League Odds!

Det är busenkelt att hämta den nya välkomstbonusen hos Betway. Alla kunder som registrerar sig och gör sin första insättning mottar en 100 kr extra bonus som kan användas på detta boostade odds på Premier League – så simpelt är det. Men, detta erbjudande är exklusivt för denna artikel, så det kan enbart hämtas via den gröna knappen.

Detta är erbjudandet:

Sätt in 100 kr som ny kund och motta 100 kr i sport bonus. Dessutom erbjuds ett boostat fotboll odds på följande: Arsenal vinner första matchen i årets Premier League nu på fredag mot Crystal Palace samt att båda lagen gör mål – detta var 3.75 i odds, nu erbjuds 6.50 i odds av Betway för nya kunder!

Följ stegen nedan för att hämta bonusen!

1. Navigera till Betway

För att hämta bonusen och navigera till korrekt erbjudande hos Betway, börja med att trycka här eller på den gröna knappen i artikeln. Detta är viktigt då detta erbjudande är exklusivt och kan enbart hämtas hos Bettingsidor.se!

2. Skapa ett konto med BankID

Först och främst så måste ett nytt konto skapas via BankID. Fyll i ditt personnummer efter att ha tryckt på den gröna knappen och bekräfta sedan identitet via BankID-appen. Simpelt!

3. Gör insättning på minst 100 kr

Bonusen gäller enbart för kunder som gör sin första insättning på 100 kr. Självklart så kan du sätta in mer pengar, men bonusen som mottas är 100% upp till 100 kr, så det räcker med 100 kr för att ha 200 kr att lägga på boostade oddset på Premier League.

4. Betta på Arsenal vinner & båda lagen gör mål

Placera din bonus på det korrekta oddset och boosten som erbjuds. Boosten hos Betway denna gång är alltså: Arsenal vinner mot Crystal Palace samt att båda lagen gör minst ett mål. Skulle Arsenal vinna med till exempel 2-1, då vinner spelaren ett odds på 6.50!

5. Motta bonuspengarna

Nu är allting klart och du kan sitta och hoppas på att spelet går vinnande och njuta av att Premier League ÄNTLIGEN är tillbaka i våra liv!