I veckan som varit så lanserade Snabbare Betting en helt ny bonus utan insättning för nya kunder. Alla nya spelare får 100 kr helt gratis utan krav på insättning vid registrering – missa inte din chans.

⭐️ Snabbare Bonus Utan Insättning

I onsdags denna veckan så kom det snabbaste spelbolaget med svensk licens med en riktigt bra nyhet för blivande kunder till sajten: Alla nya spelare får 100 kr bonus utan insättningskrav – alltså gratis pengar.

Passa på! Just nu får alltså alla nya kunder en hundralapp i fickan utan några som helst krav på att sätta in och spela för sina egna medel. Detta möjliggör att man kan prova spelbolaget på riktigt och känna efter innan man väljer att investera egna pengar.

“Bonus Utan Insättning hos Snabbare given att ta – gratis är gott.”

Givetvis så finns det ett par regler och villkor att följa för att lyckas konvertera bonuspengar till riktiga – men det spelar egentligen mindre roll med tanke på omständigheterna. Omsättningskravet är väldigt högt (20x) och det är vanligtvis negativt, men eftersom att man inte behöver göra insättning för att motta betting bonusen så är det trots allt en riktigt super-deal.

✅ Snabbare Bonus – Krav & Villkor:

 • Dagar: 60 dagar att omsätta 100 kr
 • Summa: max 100 kr bonus
 • Omsättning: 20x (spela för 2000 kr)
 • Min. Odds: 1.40 totalt
 • Andra Krav: Nya kunder enbart
 • Hur: aktivera under “bonusar” på kontot

?? Fördelar med Snabbare Betting

Själva sajten snabbare.com har enormt många fördelar för alla sorters spelare och vi tänkte lista några av dessa fördelar här nedan. Spelbolaget är mest kända för att kunna erbjuda snabba uttag med Trustly på rekordfart – men det finns en hel drös av andra magiska funktioner. Nedan följer dessa.

⚽️ Topp-5 Bästa med Snabbare:

 1. Farten: Alltid Snabb Betting och snabba liveodds
 2. Uttagen: Snabba Uttag med Trustly på rekordfart
 3. Inget Konto: Betting Utan Registrering med BankID
 4. Bonusen: 100 kr Snabbare Bonus Utan Insättning
 5. Marknaderna: Enormt Spelutbud på flera sporter

Så vad väntar du på? Tryck på knappen nedan för att registrera konto med BankID, aktivera bonusen, och njut av dina gratispengar och det enorma spelutbudet.

HÄMTA SNABBARE BONUS UTAN INSÄTTNING HÄR