Big 9 tips och förslag

Hem » Big 9 tips och förslag
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Supersatsningen från ATG är här! Big 9 är ett nytt poolspel som går ut på att tippa 1X2 och över/under 2.5 mål i nio toppmatcher från Europa. Bettingsidor.se erbjuder gratis Big 9 tips och förslag inför varje omgång.

ATG och Bettingsidor.se har snart ett samarbete igen!

Gratis Big 9 förslag, analyser och tips

Lördagarna framöver innebär spänning och förväntan. Helgernas kupong offentliggörs antingen onsdag- eller torsdag. Därefter förbereder vi på Bettingsidor.se en komplett analys av kupongen, där vårt spelförslag sedan delas med er läsare.

Våra spelförslag och kompletta analyser av lördagens kupong är givetvis gratis att ta del av. Målet är att alltid gå för full pott, vilket förhoppningsvis hjälper er läsare att välja era val på er kupong. Våra experter har full koll på de europeiska toppligorna som mer eller mindre varje helg finns med på kupongen.

ATG Big 9 Odds

Bettingsidor.se har stenkoll på Big 9

Vi lägger ett stort fokus på att leverera väl genomförda analyser inför varje omgång av Big 9. Vi på Bettingsidor.se har, genom våra erkänt duktiga experter, stenkoll på samtliga europeiska ligor och övriga spelplatser som Big 9-kupongen erbjuder.

“Våra experter skriver dagligen speltips kring dessa ligor och matcher, vilket gör att dom har daglig koll.”

Förhoppningsvis kan detta vara nyckeln till att just du löser en kupong med nio rätt.

Vi gör en gedigen research

För att kunna presentera en rättvis analys till er följare krävs det ett hårt arbete. Inför varje Big 9-omgång gör våra experter en rejäl och noga analys över vad som väntar. Research är viktigt och där finns det flera parametrar att väga in i tipset. Det kan handla om allt från dagsform, skador och andra små detaljer som är viktiga att väga in. Bettingsidor.se kommer alltid lägga gott om energi bakom spelförslag- och analyserna.

Hur fungerar Big 9 hos ATG?

Kupongen innehåller 9 fotbollsmatcher från europas främsta och mest intressanta ligor. Oftast handlar det om Premier League, Serie A och La Liga, men även svenska Allsvenskan när den säsongen är igång. ATG ger utdelning på 7, 8 och 9 rätt.

9 utvalda matcher där du som spelare skall välja mellan att spela 1, X eller 2 i matchen samt om det blir över eller under 2.5 mål i matchen. Över 2.5 mål = minst 3 mål i matchen, Under 2.5 mål = max 2 mål i matchen.

“Enkelt i teorin, knepigt i verkligheten – ATGs Big 9 bjuder på spänning varje vecka.”

För att ha rätt på en match krävs det att du har rätt på både 1X2 och över/under. Du kan välja att gardera matcherna med fler val än tex. X och Under 2.5. Det utökar dina chanser att vinna, men det kostar däremot mer för varje extra tecken du väljer. Radpriset för Big 9 är 0.50 öre.

ATG:s nya spel Big 9 ger dig även möjligheten att helgardera en match. En funktion de kallar för ‘’Wildcard’’.

Så många rätt behöver du

Förutsättningarna är klara när det kommer till Big 9. ATG:s nya spel erbjuder utdelning på 7, 8 och 9 rätt. 9 rätt är respekt och dessutom det mesta du kan få på den här kupongen. Omsättningen kommer vara hög, eftersom Big 9 blivit rejält uppmärksammat hittills. Precis som andra stora spel kommer det även en jackpot då och då. Målet för oss, er och övriga spelare är alltid att nå 9 rätt och högsta möjliga utdelning.

“Om du får in rätt matcher och skrällar så kan en miljonutdelning vara att vänta på nio rätt.”

ATG Big 9 Bonus

Såhär mycket kostar det att spela

Flera av er läsare har säkert koll på andra liknande spel så som Svenska Spels Stryktipset, Europatipset och Topptipset. ATG:s Big 9 fungerar ungefär likadant när det kommer till kostnad. Radpriset för Big 9 är 0.50 öre. Ju fler tecken du väljer desto fler rader består din kupong av. Wildcard är spelets enda kostnadsfria tecken. Resterande åtta matcher består av ett ex antal rader.

Se ett exempel:

Väljer du 1X och ÖU 2.5 mål i matchen har du fyra tecken, vilket innebär fyra rader. Dessa fyra rader gångras sedan med övriga tecken i din kupong. Väljer du sedan att helgardera en match, vilket är sex rader, så gångrar du dina fyra första rader med dessa sex och så vidare. Skulle din kupong hamna på tex 192 rader, så betalar du endast 0.50 öre/per tecken vilket skulle innebära 96 kronor.

Se veckans Big 9 utdelning

Bettingsidor.se har möjligheten att visa veckans Big 9 utdelning. Det här är något som svenska folket och spelarna alltid blickar mot, ofta dessutom, eftersom det är utdelningen allt handlar om i slutändan. Se veckans Big 9 utdelning hos oss eller hos ATG.

“Du vinner med 7, 8 eller alla 9 rätt.”

Skulle ingen få 9 rätt eller de flesta får 8 och 7 rätt så att utdelningen blir mindre än 15 kronor så går pengarna till en jackpot nästkommande lördag.

Rätta Big 9 med vår resultatlista

Precis som vi nämnde ovan går det att rätta ditt spel hos oss. Genom vår resultatlista hittar du senaste händelserna från match till match, vilket också gör att utdelningen rör på sig under spelets gång. Det är väldigt populärt att följa sin Big 9-omgång på nära håll, vilket alltid underlättar med sin kupong framför ögonen. Ta del av vår resultatlista och sätt dig bänkad för lördagens Big 9.