Lördagen den 23 oktober 2021 så har ATGs nya poolspel BIG 9 premiär!

Här gäller det att pricka 7, 8 eller 9 rätt för att ta del av potten och till skillnad från konkurrenternas poolspel så ska man både tippa över/under 2.5 mål & 1X2 på lördagens toppmatcher i Europa – nedan förklarar bettingsidor.se hur BIG 9 fungerar.

Det nya fotbollstipset BIG 9 har äntligen premiär i helgen och ATG Sport satsar stort på att få till en konkurrerande produkt till Topptipset, Powerplay och Stryktipset. Många spelbolag med licens har tidigare misslyckats med att få in en fot på den så kallade poolspels-marknaden. 

Om BIG 9 göra succé bland svenska spelare återstår att se, men intresset kring detta tipset som enbart spelas på lördagar är riktigt stort. Det tasslas just nu om en första prispott på ett par miljoner – otroligt bra för att vara första rundan.

Så här säger Hasse Lord Skarplöth, VD hos ATG, om den nya produkten:

 “Nu är det dags för nästa steg, att vässa vårt erbjudande ytterligare med ett nytt poolspel på fotboll. Med Big 9 blir vårt helhetserbjudande ännu starkare på lördagarna.”

Hur vinner jag på BIG 9?

För att få vinna på BIG 9 och få ta del av den totala prispott som ackumuleras genom att kunden placerar sina kuponger så gäller det att få antingen sju, åtta eller nio rätt på din kupong. Ju fler rätt desto större blir den totala vinsten. För att få ett rätt i en match så krävs det att man lyckas pricka in två saker: Över/Under 2.5 mål samt 1X2.

Skrapa ihop sju sådana korrekta svar minst och du får en del av prispotten. Prickar man in alla nio matcher så kan det bli riktigt fina pengar. Så man kan konstatera att det är ganska simpla regler för att vinna pengar på BIG 9. Nedan kikar vi på vinstfördelningen. 

big9

Vad ska tippas i BIG 9?

I BIG 9 från ATG Sport så ska nio matcher från europeiska toppligor tippas. Dessutom så är det så att man inte bara ska bestämma sig för om det blir hemma vinst (1) oavgjort (x) eller bortavinst (2) – det gäller också att pricka in om det blir fler eller färre än 2.5 mål. Väljer man under 2.5 så sitter spelet om det blir 0, 1 eller 2 mål – mer än så och det är över 2.5 som går vinnande. Nedan kikar vi på hur en match på kupongen ser ut.

big9atg

Kostnadsfritt Wildcard

En till rolig detalj som ATG lanserat med sitt nya poolspel är funktionen wildcard. Detta ges en gång till alla spelare på varje placerad kupong. Vad betyder det då? Används wildcard på en viss match, då spelar resultatet ingen roll, kunder har ett garanterat rätt i den matchen oavsett. Dock ska det sägas att ju fler skrällar desto mer pengar, så ett tips kan vara att “wildcarda” en stor favorit och hoppas på förlust för dem.

⭐️ Sammanfattning av BIG 9 från ATG:

  • Förutspå resultatet i 9 matcher
  • Spelstopp: 16:00 lördagar
  • Både 1X2 samt över/under ska tippas
  • Varje kupong avgörs på lördagar
  • Matcherna blandas från europeiska toppligor
  • Vinst delas ut på 7-9 rätt
  • Pottfördelning: 7 rätt (40%), 8 rätt (20%), 9 rätt (40%)
  • Radpris: 50 öre
  • Gratis wildcard används en gång per kupong