Betway Superboost – 100 kr bonus och 6.00 gånger pengarna på att Tottenham gör första målet!

Hem » Betway Superboost – 100 kr bonus och 6.00 gånger pengarna på att Tottenham gör första målet!
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |
Betway Odds Boost

På lördag smäller det rejält på Etihad Stadium när tabelltvåan ställs mot tabelltrean i en glödhet sammandrabbning i Premier League. Det är Tottenham som gästar Manchester City klockan 18:30 och Betway vill ge nya kunder från Sverige möjligheten att vinna extra mycket med hjälp av deras superboost.

Helgens Premier League-drabbningar

Det är två hittills obesegrade lag som har fått en nästan identisk start i ligan då de båda har 14 poäng efter 4 vinster och 2 oavgjorda matcher. Manchester City har gjort en minst sagt lyckad värvning i form av Erling Haaland från Dortmund. Norrmannen har gjort otroliga 10 mål på 6 matcher i ligan så långt, och han gjorde dessutom 2 mål i sin Champions League-debut för de blåklädda i tisdags borta mot Sevilla.

Tottenham har en fin bredd i laget med många potentiella målskyttar där vi bland annat hittar svenske Dejan Kulusevski samt Heung-Min Son och Harry Kane. Med namn som dessa och flera därtill så finns det fina chanser att det är Spurs som gör det första målet, och det är precis detta som Betways Superboost går ut på. 

Om du registrerar ett nytt spelkonto via vår länk och gör en första insättning på 100 kr eller mer så får du möjligheten att ta del av ett nästintill dubblat odds på att Tottenham ska göra första målet. Originaloddset låg på 3.40 gånger pengarna, men du får nu alltså 6.00 i odds om du väljer att testa detta spel. Om inte detta var tillräckligt så får du dessutom 100 kr extra i bonus i samband med din insättning – en bonus som endast behöver omsättas 1 gång!

Så hämtar du Betway Superboost:

  1. Klicka på gröna knappen för att komma till Betway
  2. Registrera ett konto med BankID
  3. Gör en insättning på 100 kr eller mer med Trustly eller VISA/MasterCard
  4. Få en bonus på 100 kr och möjligheten att spela “Tottenham gör första målet” till 6 gånger pengarna

Bonusen och Superboosten är endast tillgänglig för nya spelare från Sverige. Minsta insättning är 100 kr. Första insättningen dubblas upp till 100 kr. Omsättningskravet är 1 gång bonusbeloppet och du har 60 dagar på dig att omsätta denna. Betways generella bonusregler och villkor gäller.