Spelbolaget Bethard är en av få bettingsidor som har en egen speciell produkt som sticker ut från marknaden som kallas Bethard Fantasy Sports. Där blir du manager för världens bästa fotbollsspelare!

Bethard Fantasy Sports

Bethard Fantasy Sport går ut på att du ska ta ut de spelare som du tror presterar bäst i exempelvis Premier League mellan en begränsad tid. Du får sedan poäng när din spelare gör något bra som mål, assist eller spelar en hel match. Spelaren kan också få minuspoäng om han exempelvis får ett rött kort eller blir utbytt tidigt i matchen. Det mesta som din spelare gör räknas in i poängtavlan och därför gäller det att känna till sina spelare väl innan uttagning.

Du kan anmäla dig till olika turneringar där andra spelare deltar eller skapa din egna turnering med ditt kompisgäng. Om du väljer att tävla med massor av andra spelare så finns det bland annat en turnering som pågår hela säsongen i Premier League med en garanterat prispott på hela 2,5 miljoner kronor.

Olika typer av turneringar

Exempel på turneringar:

  • Enskilda matcher
  • En hel ligasäsong
  • Ett antal utvalda matcher
  • Helgturnering

Kort och gott så går Bethard Fantasy Sports ut på att ta ut ett lag som du tror presterar bäst i en enskild match, en ligasäsong eller under en helg beroende på vilken turnering du deltar i. Att delta i en turnering kostar allt mellan 10 kr och upp till tusentals kronor. Med viss skicklighet och en del tur så kan du vinna fina priser!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller