Fotbolls-VM 2018 i Ryssland är inne på sin sista dag och det vankas VM-final mellan Frankrike och Kroatien. Vi på Bettingsidor.se har samlat de bästa 11 kampanjerna inför finalen och presenterar även vart du hittar högst odds!

Frankrike flagga

Frankrike

Högst odds » 2.00

Oavgjort

Högst odds » 3.25

Kroatien flagga

Kroatien

Högst odds » 4.70

Unibet » 500 kr försäkrat spel på Frankrike

Vill du spela på Frankrike men är lite osäker om dem verkligen vinner idag? Ingen fara! Nu ger Unibet dig chansen att spela för 500 kr helt försäkrat på Frankrike. Det innebär att du får tillbaka dina pengar om Frankrike inte skulle vinna.

Gäller endast nya medlemmar.

Betfair » 10.00 i odds på Frankrike

Om du tror att favoriten Frankrike vinner så ska du verkligen ta del av denna kampanj. Betfair låter dig som ny medlem spela för 50 kr på Frankrike och få hela 10.00 i odds istället för 1.95.

Gäller endast nya medlemmar.

Betfair » 30.00 i odds på Kroatien

Tror du istället att Kroatien är den som går segrande ur VM-finalen så ska du ta del av denna kampanj från Betfair. Alla nya medlemmar kan spela för 50 kr på Kroatien och få hela 30.00 i odds istället för 4.95.

Gäller endast nya medlemmar.

Betsson » 1000 kr försäkrat spel på matchen

Har du ingen aning om vem som vinner i dagens final och inte heller vill riskera några pengar så ska du spela hos Betsson. Alla nya medlemmar får idag 1000 kr i riskfritt spel vilket innebär att du får tillbaka hela din insats om ditt spel skulle gå förlorat.

Gäller endast nya medlemmar.

Betfair » 100 kr i gratisspel

Har du redan ett konto hos Betfair kan då ändå ta del av denna kampanj. Placera ett singelspel för 100 kr eller mer i matchen mellan Frankrike – Kroatien. Spelet måsta ha minst 1.50 i odds. Efter matchen får du sedan ett gratisspel värt 100 kr som du kan använda på valfri sport.

Gäller ALLA medlemmar.

Betway » 50 kr i gratisspel

Även Betway satsar på att ge alla befintliga spelare en liten minibonus på dagens VM-final. Spela för 50 kr eller mer på Frankrike-Kroatien, till minst 1.50 i odds så får du ett gratisspel värde 50 kr en timme efter matchen.

Gäller ALLA medlemmar.

Betser » 20 euro i försäkrat spel på Frankrike

Betser har en så kallad “No Brainer-kampanj” som gäller för alla spelare. Spela för €20 på 1X2-marknaden att Frankrike vinner över Kroatien och få tillbaka €20 om ditt spel inte sitter.

Gäller ALLA medlemmar.

Legolas Bet » 250 kr gratis vid registrering

Det är sista dagen för dig att ta del av 250 kr! Registrera ett konto hos Legolas Bet via knappen och hämta hela 250 kr helt gratis! Gå sedan till ”Mitt Konto”, klicka på ”Bonus”, Klicka på välkomstbonus och tryck sedan på ”Ok” knappen för att aktivera dina gratispengar.

Gäller endast nya medlemmar.

PAF » 100 kr extra utan omsättningskrav

Det statliga spelbolaget PAF har en magisk välkomstbonus för dig som vill slippa krångliga omsättningskrav. Registrera ett konto och sätt in 100 kr, så får du 100 kr extra som inte har något omsättningskrav. Perfekt tillfälle att använda på VM-finalen!

Gäller endast nya medlemmar.

Betsafe » 100 kr försäkrat spel på matchen

Avsluta fotbolls-VM med ett 100 kr riskfritt spel hos Betsafe. Denna kampanj gäller alla spelare och du aktiverar det riskfria spelet genom att logga in hos Betsafe. Glöm inte att kryssa för “Riskfritt spel” när du spelar på finalen!

Gäller ALLA medlemmar.

Expekt » Pengarna tillbaka om matchen går till straffar

Expekt bjuder alla spelare på en rolig kampanj. Är du orolig att matchen ska gå till straffar så ska du spela hos Expekt. Spela för 100 kr till minst 1.80 i odds på VM-finalen och få tillbaka dina pengar i en bonus värde 100 kr om matchen går till straffar.

Gäller ALLA medlemmar.