Det blixtsnabba spelbolaget Hajper Betting har släppt en helt ny hemmagjord produkt som kan revolutionera spelmarknaden – den går vid namnet Hajper Retrobet. Enligt sajten beskrivs det som “revolutionerande virtuell sport där riktiga matcher kombineras med riktiga händelser och mål”.

Prova Retrobet exklusivt hos Hajper redan nu! 

Hajper Retrobet baseras på Premier League-fotboll och det är en slags virtuell sportupplevelse där du kan betta på vad som kommer hända i den virtuella världen, samtidigt som du ser matchernas highlights på stream. Du kan placera bets på en hel matchrunda i Premier League eller en säsong, en vecka består utav tio matcher totalt och varar i fem minuter, hela säsongen är 38 matchveckor totalt. 

“Dessutom så kan du placera dina spel på massor av olika odds innan matcherna ska starta, både på just den veckan, eller så kör du ett långtidsspel på att ditt favoritlag kanske landar på en Champions League-plats i denna virtuella världen.”

Spel på saker som över/under, vinst, resultat och massor av annat skoj som erbjuds. Missar du en vecka, vänta fem minuter så startar nästa. 

Varje odds är kalkylerade per säsong och varje matchrunda är som sagt fem minuter lång. Gör du ett säsongs bet, då varar det spelet i hela 38 x 5 minuter. Denna produkt är sprillans ny, så testar du med en gång då missar du inte chansen att bli bäst bland ditt kompisgäng. Dyk över till spelbolaget i Hajper-fart och klå polarna på nosen med dina kunskaper kring Premier League redan nu, du kommer inte bli besviken!