Bettingsidor - 888Sport Bonus

 Få Upp till 100 kr Tillbaka

Dina pengar tillbaka upp till 100kr om du förlorar

Utan omsättningskrav

 • Grym välkomstbonus med låg omsättning
 • Odds på spelplattformen Kambi

 • Läs mer om 888Sport

888Sport Bonus:

Ta del av en bonus hos 888Sport: Få upp till 100 kr. Såhär gör du för att hämta din 888Sport Bonus.

 • Klicka på den gröna knappen “Till 888Sport” och registrera ett konto med BankID.

 • Hämta välkomstbonusen med koden TILLBAKA100 och gör en insättning på minst 100 kr.

 • Maxbonus är 100 kr (sätt in 100 kr, få 200 kr), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen.

888Sport Omsättningskrav

888Sport har inga omsättningskrav på sin bonus. Bonus kommer krediteras inom 72h.

 • Exempel: Öppna ett konto och sätt in 100 kr med BankID och koden TILLBAKA100. Du får totalt 200 kr att spela för. 

  Gäller endast nya spelare • Lägsta insättning med koden är 100kr • Ett kvalificerat spel anses vara med riktiga pengar.

  Bonus kommer krediteras inom 72h • Insättningsmetod- och uttagningsrestriktioner samt fulla regler & villkor gäller.

⭐ Fördelar med 888Sport Bonus?

 • 🎁 Grym 100 kr Välkomstbonus – Få dina pengar tillbaka upp till 100 kr om du förlorar

 • 😎 Ett mycket bra utbud av oddsspel

 • 📱 En perfekt optimerad spelmiljö för spelare som spelar med mobila enheter

 • 📞 Svensk spelmiljö, information på svenska och en svensk kundtjänst

 • 🔒 Ett spelbolag med en lång och god historik, vilket innebär en trygg och säker spelsida

✅ Om 888sport

888Sport är en spelsida som erbjuder spel på odds inom ett stort antal sporter och sportevenemang från hela världen. 888Sport lanserades redan år 2008 och har därmed en lång erfarenhet när det kommer till vilka förväntningar som spelarna har på en spelsida, vilket 888Sport lever upp till ganska bra. 888Sport kan erbjuda sina spelare en snygg och översiktlig spelmiljö med en bra struktur där man snabbt hittar den information och de spel som man vill spela.

Spelmiljön är dessutom på svenska liksom all informationen på spelsidan, vilket tillsammans med en svensktalande kundtjänst gör att alla spelare snabbt kan komma igång med sitt bettande hos 888Sport. 888Sport erbjuder även sina spelare trevliga bonusar med jämna mellanrum så att spelarna får lite mer att spela för.

“Detta sammantaget gör att 888Sport har blivit en mycket populär spelsida hos de svenska spelarna.”

Hos 888Sport så finns det ett stort utbud av oddsspel på inom många olika sporter. Dock så har man störst utbud när det kommer till fotboll, där man finner spel på ligor från hela världen. 888Sport är dessutom en stor sponsor för flera fotbollslag men även för olika sportevenemang vilket innebär att 888Sport låter en del av vinsten gå tillbaka till de sporter som man erbjuder spel på.

888Sport är en mycket bra spelsida som bör tilltalad de flesta spelare som vill kunna få tillgång till ett utbud av oddsspel som är lite utöver det vanliga.

888Sport ingår i 888 Holding, vilket är ett spelbolag som erbjudit onlinespel på nätet sedan år 1997. 888 Holding har över 20 miljoner spelare världen över som återkommande spelar på de olika spelsajterna, som förutom att erbjuda oddsspel även tillhandahåller spel på casino, bingo och poker.

“Det betyder att 888 Holding är ett av världens största spelbolag på nätet, vilket innebär att spelarna kan kännas sig trygga och säkra när de spelar hos 888Sport.”

888Sport tillhandahåller spel under en spellicens som är utfärdad i Gibraltar. Eftersom Gibraltar idag är medlem i EU/EES så innebär det att svenska spelare inte behöver betala skatt på de vinster som de vinner när de spelar hos 888Sport.

👉🏻 Så skapar du ett konto hos 888sport

När du ska skapa ett konto hos 888sport är det bara några få steg som ska genomföras. Så fort du har följt stegen som listas här nedan kan du ta del av hela utbudet av bonusar och spel. Allt som krävs för att du ska kunna registrera hos 888sport är ett BankID och du kan spela direkt utan konto och få möjligheten att surfa in på spelbolagets hemsida via mobilen eller datorn. Gör såhär:

 1. Surfa in på 888sport.se från din dator eller mobila enhet.
 2. Klicka på den gula knappen i högra hörnet som säger “Registrera”.
 3. Ange ditt personnummer.
 4. Signera med BankID.
 5. Fyll i och verifiera att dina personuppgifter är korrekta.
 6. Ditt konto hos 888sport är skapat och du är redo att sätta igång.

📱 888Sport i Mobilen

888Sport kan även erbjuda sina spelare som föredrar att spela med mobila enheter en perfekt optimerad spelmiljö. Det krävs dock att man laddar ned en app som ska installeras på den mobila enheten men därefter så får man en spelmiljö som slår det mesta på marknaden. Denna app finns tillgänglig för mobila enheter som använder sig av operativsystemen Android eller iOS.

😎 Spelutbud

Hos 888Sport så kommer spelarna att hitta ett av de bättre utbuden av oddsspel. Om man gillar att spela på fotboll så kan 888Sport erbjuda spel på ett stort antal fotbollsligor runt om i världen. Man kan även spela på många olika turneringar och mästerskap men även på matcher från de lägre divisionerna, vilket innebär att det finns möjlighet att spela på sina lokala favoriter.

“888Sport erbjuder även möjligheten att använda Spelbyggaren, eller Bet Builder eller Skapa ett Spel som det också kallas.”

Där kan du bygga dina egna spel och egna odds! Man erbjuder även spel på en mängd andra sporter som exempelvis ishockey, amerikansk fotboll, rugby, cricket, baseball, motorsport, friidrott, golf, boxning, tennis, badminton, handboll, volleyboll, basket och mycket annat.

Hos 888sport kan man även spela på olika kulturella evenemang som bland annat Oscarsgalan, såpoperor, melodifestivalen och politiska val i olika länder.

📡 Livebetting

För de spelare som vill ha en möjlighet att snabbt lägga ett nytt oddsspel på en pågående match, då spelarna ser att matchbilden förändras, så kan 888Sport även erbjuda sina spelare livebetting. Här kan man spela på ett stort antal aktuella matcher varje månad inom ett stort antal sporter, som exempelvis fotboll, basket, amerikansk fotboll ishockey och tennis. Man kan spela på ett flertal olika varianter som bland annat vinnare, nästa målskytt, resultat och en del annat. Det gör att matcherna blir än mer underhållande och än mer spännande att följa då man även snabbt kan lägga nya spela på dessa under tiden som matcherna pågår.

🤑 Insättning, Uttag och Kundtjänst

888Sport kan erbjuda sina spelare ett flertal olika betalningsalternativ som kan användas för insättning och uttag till spelkassan. Bland annat finns betalningsalternativen Skrill, Neteller, banköverföring, Trustly, VISA och MasterCard. När man gör den första insättningen så får man inte använda sig av Skrill eller Neteller om man vill kunna ta del av den välkomstbonus som 888Sport erbjuder sina nya spelare.

888Sport behandlar en uttagsbegäran inom 24 timmar för de spelare som har verifierat sin identitet, vilket bara krävs i samband med första uttaget.

“För att komma i kontakt med 888Sport kundtjänst så kan man använda sig av telefon, livechatt på spelsidan eller e-post.”

Kundtjänsten har öppet alla dagar, dygnet runt, vilket innebär att man alltid kan få hjälp då man bäst behöver den. Det finns svensktalande personal på kundtjänsten som snabbt och kunnigt hanterar eventuella problem eller svarar på frågor. På spelsidan så finns det även en del information som man kan ta del av och där man kan få svar på de vanligaste frågorna som brukar infinna sig när man ska göra sin första insättning eller registrera sig.

🟠 888Sport Sammanfattning

Med 20 miljoner återkommande spelare från hela världen så kan man vara säker på att 888Sport är en spelsida som väl tar hand om sina spelare. Här finns ett mycket bra utbud av oddsspel, trevliga bonusar, en god kundservice men även en mycket tilltalande spelmiljö som gör spelandet än mer underhållande.

Spelmiljön är på svenska, informationen på svenska och dessutom så finns det svensktalande personal på kundtjänsten vilket gör att alla snabbt och smidigt kan komma igång med sitt spelande hos 888Sport. För nya spelare så väntar även en bra välkomstbonus som passar alla typer av spelare och man kan spela utan registrering med BankID, lätt och smidigt .

888Sport är en spelsida som rekommenderas till spelare som vill få ut lite mer av sitt oddsspelande.