Just nu kan du få 500 kr i oddsbonus med endast 1x omsättningskrav oavsett vilken sport du väljer att spela på hos Fansbet.

En av Sveriges bästa oddsbonusar

Vi kan just nu rekommendera en riktigt fin oddsbonus som du får på din allra första insättning efter att du registrerat dig hos Fansbet. Du får 50% i oddsbonus upp till 500 kr på din första insättning. Det kan låta ganska snålt men om vi kikar närmare på kampanjen så kan vi konstatera att det är en riktigt bra oddsbonus. Det är nämligen inget omsättningskrav på dina 500 kronor i oddsbonus utan du behöver endast omsätta din insättning en (1) gång innan du kan begära ett uttag.

Om Fansbet

Fansbet är ett riktigt bra bettingbolag med bra fokus på användarvänlighet och utbud på sporter. Bettingsidan lanserades 2016 och har sedan dess blivit ett populärt alternativ för dem svenska spelarna. Spelutbudet hos Fansbet är ett riktigt smörgåsbord för dig som älskar sport i alla former. Du hittar allt ifrån Fotboll, ishockey och basket till handboll, golf, hästkapplöpning och mycket mer. Inte nog med ett brett utbud av sport så finns det även riktigt bra möjligheter att maxa dina vinster i form av en så kallad ”Fan boost”. Detta innebär att du får ett bättre odds på ett antal utvalda sporter och resultat bland annat.

Fansbet delar sina nettovinster med din klubb/förening eller organisation

När du registrerar dig hos Fansbet kan du välja att ange din favoritklubb, förening eller organisation så lovar Fansbet att dela sina nettovinster med just den klubb eller organisation som du stödjer. Genom branschledande erbjudanden av höga odds och olika specialspel så kan Fansbet se till att ditt lag får mer pengar i klubbkassan som många bettingbolag väljer att behålla själva. Ett riktigt bra bettingbolag om ni frågar oss!

Hur tar jag del av denna oddsbonus?

1. Skapa ett spelkonto hos Fansbet.

2.  Gör din första insättning med bonuskoden FBSE och få 50% upp till max 500 kr i bonus.

3. Din insättning måste omsättas minst en (1) gång innan ett uttag kan begäras.

4. Odds från 1.70 eller högre räknas mot omsättningskravet.

5. Insättningar med Skrill eller Neteller kan ej brukas för detta erbjudande.

Hämta din oddsbonus här