Ingen kan ha undgått att se nyheten om att Zlatan köper in sig på en fjärdedel av Hammarby. Bettingsidor och media har skrivit om det i sina nyheter och hela fotbollssverige har hamnat i en het diskussion.

Zlatan + Hammarby = Sant

Det var igår som Zlatan avslöjade att han köper in sig i Hammarby, ett dygn efter han lagt ut en kryptisk bild på sociala medier. Främst var det spekulationer kring om Zlatan skulle börja spela i Hammarby, med tanke på att hans tid i LA Galaxy ser sitt slut i vinter. Malmö fansen gillade inte den tanken, men igår stod det klart: Zlatan blir delägare i Hammarby fotboll AB.

Detta togs emot på samma sätt – splittrat. Trots att Zlatan själv förtydligar att det inte har något med fotbollsspelaren Zlatan att göra, var det många arga fans som ville visa sitt missnöje. Under gårdagen har hans staty som togs upp i Malmö så sent som i oktober vandaliserats. Även Zlatans bostad i Stockholm blev nedklottrad under natten. Här snackar vi missnöje som gått alldeles för långt, medan många andra jublar över detta bombnedslag till nyhet.

Det var en del av AEGs ägande i Hammarby som Zlatan köpte in sig på. AEG äger nämligen även Galaxy och därför var kontakten mellan dem och Zlatan mycket god. Målet med det hela är att göra laget till det bästa i Skandinavien. Ett stort mål men ett rimligt sådant för en legend som Zlatan. Vi som är fans till honom vet mycket väl att han alltid satsar högt och många gånger når sitt mål. Vi på Bettingsidor.se håller tummarna för att han lyckas bra även denna gång, och att ilskan bland Malmö-borna lägger sig.