Betsson och Nordicbet är två välkända spelbolag på den svenska marknaden och nu lanserar ägarna en helt ny spännande satsning. Schnellwetten heter satsningen som satsar stenhårt på den nya tekniken som möjliggör att spelarna kan spela utan konto, smidigt genom att endast signera med BankID. Vi är en av de första i världen att samarbeta med Schnellwetten och vill därför berätta lite mer om spelbolaget!

Betting utan registrering

Betting utan registrering är det nya inom spelbranschen även om det i dagsläget är relativt okänt då få har lyckats få fram en sådan produkt. Hos Schnellwetten fungerar dock detta och det enda du behöver göra för att komma igång är att signera med BankID, därefter kan du göra en insättning genom Trustly och komma igång med ditt spelande.

Den största fördelen med detta för dig som spelare är att du slipper registrera dig och fylla i uppgifter som tar både tid samt energi. Du behöver heller inte komma ihåg dina inloggningsuppgifter som annars kan vara ett stort problem för spelare som har konton hos flera spelbolag och olika lösenord. Detta behöver du aldrig tänka på hos Schnellwetten!

Blixtsnabba uttag

Något som spelbolagen märkt av de sista åren är att spelarna i stor utsträckning uppskattar spelbolag som är snabba med att betala ut vinster. För bara något år sedan så var det vanligt att vänta både tre, fyra och fem dagar för att få ett uttag till bankkontot. Det är inte längre något som du behöver tänka på då Schnellwetten betalar ut alla vinster blixtsnabbt och spelbolaget har som policy att pengarna skall finnas på banken inom 15 minuter från att uttaget begärts. Det är helt unikt och perfekt för den som antingen är otålig eller vill köpa något för sina vinster. Snabba uttag är här för att stanna!

Undantag finns dock, ett fåtal gånger per år kan Trustly eller banken krångla vilket kan medföra att uttagen dröjer längre än utlovat. Då är det bästa att kolla med banken och Trustly så allt står rätt till samt att du eventuellt kan få mer information om problemet.

Glöm verifiering med dokument

Att spelbolagen verifierar sina spelare genom uppvisande av olika typer av dokument är idag väldigt vanligt och spelbolagen tvingas också till det enligt regler för att förhindra diverse saker. För spelarna kan det dock uppfattas som krångligt och jobbigt då det ibland kan handla om dokument som man inte har hemma eller att det dröjer innan dokumenten godkänns. Detta försvinner helt och hållet när du spelar på Schnellwetten tack vare att du signerar med BankID innan du börjar spela vilket bekräftar din identitet.

En unik möjlighet inom betting

Spelbolaget är i stort sett komplett och har den bästa tekniken som går att få tag på i dagens läge. Blixtsnabba uttag, betting utan konto och inga krav på verifiering med pappersdokument. Dessutom har spelbolaget ett slagkraftigt utbud, generellt höga odds, en snabb mobilversion och en trevlig design. Det finns därmed alla anledningar till att testa denna unika produkt!

Tack för att du åter igen besöker oss på Bettingsidor.se – Din guide till svenska bettingsidor. Vi hoppas att du får en trevlig upplevelse hos Schnellwetten och att du besöker oss nästa gång du letar efter ett nytt spelbolag.

Gå vidare till Schnellwetten