Vi på Bettingsidor.se är stolta över att vara först med ett samarbete med SpeedyBet. Det nya bolaget lanseras idag under slogan ”Betting Utan Krångel”. Upplev ett helt nytt sätt att spela på fotboll med betting utan konto, BankID och supersnabba uttag.

Betting utan krångel

Som rubriken lyder så vill SpeedyBet ge sina spelare en problemfri upplevelse utan strul. Därför lanseras SpeedyBet med funktionen ”betting utan konto”, vilket innebär att du slipper allt krångel med verifiering av ditt spelarkonto. Nu kan du istället spela direkt med ditt personnummer och BankID.

Supersnabba uttag på 5 minuter

För att kunna sätta in och ta ut pengar hos SpeedyBet så behöver du endast inneha ett svenskt bankkonto. Det är superenkelt att ta ut pengar hos SpeedyBet. Du anger ditt personnummer, verifierar din identitet med BankID och väljer till vilket bankkonto du vill ta ut pengarna till. Sedan avslutar du med att signera uttaget med ditt mobila BankID en gång till. Svårare än så är det inte! Pengarna har du inom 5 minuter på ditt bankkonto.

SpeedyBet har Skattefria Vinster

Eftersom SpeedyBet är ett svenskt spelbolag och innehar en spellicens från MGA, så är dina spelvinster helt skattefria. Luta dig tillbaka och njut av en ny upplevelse inom betting i Sverige. Testa nya SpeedyBet idag!

Gå direkt till SpeedyBet