OBS! RACEBETS HAR INGEN SVENSK SPELLICENS!

Om Racebets

Racebets är en spelsida som lanserades redan år 2006 och som idag är en av Europas största bettingsidor när det kommer till oddsspel på kapplöpning. Racebets erbjuder spel på trav, galopp och Greyhound i ett stort antal länder runt om i världen vilket har gjort att Racebets är en mycket populär spelsida bland travfantaster.

Racebets ägs nu av det Svenska bolaget Betsson, som köpte upp företaget under 2016. Racebets erbjuder spel under spellicenser som är registrerade på Malta, i Tyskland och i England. Det innebär att spelare från Sverige inte behöver beskatta de vinster som de vinner när de spelar på spelsidan.

Fördelar med Racebets

  • Svensk spelmiljö och information på svenska
  • Stort utbud av spel inom trav och galopp från hela världen
  • En okej välkomstbonus med mycket generösa omsättningskrav
  • Erbjuder spelarna statistik och experttips på spelsidan
  • Höga odds generellt och extra boostade odds på svenska travlopp

Racebets i mobilen

För spelare som vill kunna spela på hästar genom en mobil enhet så kan Racebets erbjuda en app som man laddar ned och som man kan använda för att lägga spel hos Racebets. Denna app finns för mobila enheter som använder sig av Android eller iOS. När man spelar genom den app så får man en perfekt, optimerad spelmiljö med en bra översikt som gör att det är enkelt att hitta information och de lopp som man vill betta på, även när man är på resande fot.

Spelutbud

ATG har länge varit ganska ohotade på den svenska marknaden när det kommer till att erbjuda spel på trav. Dock så har ett antal spelsidor börjat ta en del marknadsandelar på den svenska marknaden, som till exempel Toto2. Racebets är en av de spelsidor som kan erbjuda de svenska spelarna det bästa utbudet av spel. Här kan man spela på trav och galopp i ett stort antal länder runt om i världen som bland annat de nordiska länderna men även USA, Frankrike, England, Sydafrika, Nya Zeeland, Italien och Indien. Det gör att Racebets kan erbjuda ett av marknadens bästa utbud av travlopp och galopp.

Racebets erbjuder spel på de flesta travloppen som går av stapeln i Sverige och här kan spelarna välja att spela till rörliga eller fasta odds. Man kan även spela med boostade odds, vilket innebär att man kan vinna lite mer när man spelar hos Racebets. Det finns även olika spelsystem som man kan spela som är motsvarigheten till ATG:s spelsystem, vilket gör att det även går att vinna ganska bra prissummor hos Racebets.

Självklart så erbjuder även Racebets spel på alla stora hästkapplöpningar runt om i världen som bland annat Elitloppet, Åbys stora pris, Prix d’Amerique, Dubai World Cup, Royal Ascot, Kentucky Derby, Dr. Busch Memorial och Epsom Derby.

För spelare som vill ta del av information och tips för att kunna hitta sina vinnare så erbjuder Racebets experttips och statistik som gör att spelarna får en bra kontroll över hästarnas historik men även dagsformen hos hästarna.

Det finns också en möjlighet för Racebets spelare att kunna följa travlopp online då Racebets streamar många av de travlopp som de erbjuder spel på. Här kan man dessutom både se och lägga spel på fler lopp än vad ATG erbjuder vid travtävlingar i Sverige men även se många travlopp i ånga andra länder.

Livebetting

Racebets erbjuder inte spel på pågående lopp, däremot så kan man alltid spela på loppen fram till dess att loppen ska starta.

Insättning, uttag och kundtjänst

När man ska göra insättningar och uttag till sin spelkassa hos Racebets så finns det ett flertal betalningsalternativ som man kan använda sig av. Bland annat finner man betalningsalternativ som Skrill, Neteller, VISA, MasterCard, Paysafecard, banköverföring och direktöverföring via Nordea.

Racebets behandlar normalt en begäran om uttag inom 24 timmar för de spelare som har verifierat sin identitet genom att skicka in nödvändiga handlingar.

Tyvärr så saknas idag svensktalande personal på kundtjänsten men man kan få snabb och kunnig hjälp av den engelsktalande eller tysktalande personalen på kundtjänsten alla dagar mellan klockan 10:00 och 19:00. Då kan man komma i kontakt med kundtjänsten via den livechatt som finns på spelsidan eller per telefon. För övriga tider så kan man kontakta kundtjänsten genom e-post. Det finns även en del information på spelsidan där man kan få svar på de vanligaste frågorna.

Racebets sammanfattning

Idag så är det få bettingsidor som kan erbjuda ett stort och varierande spelutbud på hästkapplöpning och då i synnerhet trav. Racebets är därför en mycket bra spelsida som erbjuder spel på trav och galopp i ett stort antal länder runt om i världen. Man har även ett mycket bra utbud när det kommer till svenska travlopp där man kan spela på alla veckans travtävlingar och just nu dessutom till boostade, fasta odds vilket gör att Racebets är ett bra alternativ till att spela hos ATG.

Hos Racebets så kan man även spela på de stora travloppen som Elitloppet och Prix d’Amerique. Man kan även se ett stort antal travlopp online hos Racebets vilket gör att det blir betydligt mer spännande och underhållande att spela hos Racebets.

Racebets är den perfekta spelsidan för de spelare som gillar att spela på trav och är en stark konkurrent till ATG då Racebets kan erbjuda sina spelare mer variation och även bättre odds än vad ATG gör idag.