Bettingsidor med Odds på Dota 2

Hem » Oddsjämförelse 2023 » Bettingsidor med Odds på E-sport » Bettingsidor med Odds på Dota 2
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Dota 2 är ett av de mest populäraste spelen då det kommer till E-sport & Esport Betting, och utövas idag av miljoner spelare runt om i världen. Dota 2 är också ganska okomplicerat att följa och förstå vilket gör att det är relativt enkelt att betta på.

Det finns ett flertal stora ligor och en hel del turneringar som du kan betta på – här hittar du bästa Bettingsidor med Dota 2 Odds 2023:

Bästa Spelbolag för Dota 2 2023

  1. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
    • Sätt in 100 kr – få 99 Freespins
    • Betting utan Registrering med BankID
    • Läs mer om Paf
  2. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


🎮 Om dota 2

Dota 2 är ett multiplayer onlinespel som utvecklats av Valve Corporation, som också ligger bakom flera andra populära onlinespel som ingår i kategorin e-sport. Spelet släpptes år 2009 och har genom åren genomgått en hel del modifieringar. Dota 2 är det mest populäraste e-sportspelet och spelas dagligen av miljontals spelare över hela världen. Det anordnas turneringar och matcher dagligen, vilket gör att det finns gott om matcher att lägga oddsspel på.

“I Sverige så är det tusentals personer som spelar Dota 2 varav några 100 spelare även tävlar i e-sporten.”

😎 Dota 2 som sport idag

Dota 2 är ett onlinespel som ingår i kategorin e-sport, vilket har miljoner utövare som tävlar mot varandra över hela världen. I Dota 2 så är det två lag, med totalt fem personer i varje lag, som tävlar mot varandra. Det som lyckas att ta sig över till motståndarens sida och första deras bas vinner tävlingen. Dota 2 är en mycket populär e-sport eftersom den är trivsam att titta på och även enkel att förstå. Det gör att det också är många som väljer att betta på Dota 2 då det är lättare att förutspå resultatet då man kan se till statistik och annan information på nätet.

💻 Betting & Odds på Dota 2

Här kan du finna en lista med flera av de svenska Bettingsidor som kan erbjuda odds på Dota 2. Några av dessa bettingsidor är lite större och som har varit med ett tag nu men det finns också en del nykomlingar på marknaden som har valt att endast erbjuda betting på e-sport, vilket också innebär att de kan ge lite extra service kring e-sport.

“Hos de flesta bettingsidor så kan du hitta bra odds på Dota 2, framför allt hos de bettingsidor som har specialiserat sig på e-sport.”

Här kan du ofta även hitta odds under livebetting och följa matcherna live på bettingsidan.

📱 Spela på dota 2 hos olika spelbolag

Spelbolagens som du hittar på denna sida kan alla erbjuda dig odds på e-sporter som bland annat Dota 2. Beroende på vilket spelbolag du spelar hos så kan du även finna olika varianter av oddsspel på Dota 2. Dessa spelbolag kan också erbjuda dig bra Oddsbonusar som ger dig ett hyggligt tillskott till spelkassan och därmed chansen att kunna betta lite mer då du ska betta på Dota 2.

⚖ Jämför odds på Dota 2

Hos bettingsidor som erbjuder oddsspel på e-sport så kan du hitta flera olika varianter som du kan betta på. Bland annat så kan du betta på vilket lag som ska vinna en match eller om det blir oavgjort. Du kan också betta på vilket lag som ska vinna en turnering eller en liga. Beroende på hos vilken bettingsida du väljer att spela så kan det även finnas händelser att betta på under livebetting som exempelvis vilken spelare som kommer att klara sig bäst i spelet, vilket spelare som åker ut först och mycket annat.

👉 Så bettar du på Dota 2

Det finns ett flertal ligor, både nationella och internationella över hela världen som man kan betta på. Det anordnas matcher dagligen inom Dota 2 vilket gör att du alltid kan hitta oddsspel på Dota 2 hos de bettingsidor som erbjuder oddsspel på e-sport.

“Det finns också en del större turneringar som bland annat The Summit, SL i-League StarSeries, ASUS ROG DreamLeague, Dota Pit League och ESL One.”

🏆 Spelbolag med höga odds på Dota 2