Betting på Big Brother avgörs ikväll. Emelie Svensson, Tanja Ingebretsen Kallin och Nardos Alberto är namnen på de tre kvinnorna som gått hela vägen till final i Big Brother och gör nu upp om segern i tävlingen. För första gången i historien av Big Brother odds så har enbart kvinnor gått till final.

“Det känns roligt och peppande.” säger Joel Bendrik, producent till programmet

Vem vinner Big Brother 2021? Det stora “experimentet” som det kallas, börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Den snart 100-dagar-långa tävlingen där människor blir inlåsta i ett och samma hus utan kontakt med omvärlden kulminerar i en historisk final kl. 21:00 den 24 maj på C-More, TV4 och Sjuan. Den historiska delen i tävlingen är att det för första gången är en deltagarlista innehållande 100% kvinnor.

Så här säger Tanja Ingebretsen Kallin till Aftonbladet inför finalen:

“Det är sjukt att det är tre brudar, men det hade inte spelat någon roll. För varenda kotte som har varit här inne förtjänar att vara här, lika mycket som vi gör. Det är sjukt att det är första gången någonsin, men jag tycker alla är välförtjänta.”

Årets upplaga av tävlingen har varit relativt fri från skandaler om man ser till andra år och deltagarna verkar enligt egna utsagor kommit bättre överens i huset än tidigare. Favorit till seger och prispengarna på hisnande 1 miljon kronor heter Emelie Svensson och trots att det inte är något stort favoritskap, så ska hon ändå hållas som befogad favorit till miljonen.

Odds på Big Brother 2021

Betting på Big Brother växer och växer i takt med att odds på underhållning blir populärt bland det svenska folket. När man ska betta på detta program så är det otroligt svårt att välja vilken deltagare som har bäst chans då så otroligt många oförutsägbara saker hinner ske under nästan 3.5 månader inlåsta i ett och samma hem. Det ändras dock nu då vi har gott om information att gå på och eftersom att det bara är tre deltagare kvar i tävlingen. Nedan följer alla Betsson vinnarodds i Big Brother 2021.

Se Vinnare Odds Big Brother 2021 här.