Idol 2020 har nått vägens ände och nu avgörs det om segraren blir en kvinna från norr eller en kvinna från söder. För första gången sedan Lisa Ajax år 2014 så kommer vi ha en kvinnlig vinnare – det är vi taggade på att se. Missa inte din chans att betta på Idolfinalen 2020 – oddsen är saftiga och du kan enkelt spela utan konto på Idol odds och sedan ha cashen på banken inom ett par minuter. 

När det kommer till den rafflande Idolfinalen så finns det inget enormt utbud av marknader att spela på, det är bara vinna som gäller, men vem vinner Idol 2020?

“Oddsen talar sitt tydliga språk, Nadja Holm är stark favorit.”

Vi på Bettingsidor.se vill därför förklara oddsen felsatta – för detta spektakel tar den karismatiska Paulina Pancenkov hem enkelt. Med pondusen i hela kroppen, tonerna som flyter ut ur hennes mun och följarna på TikTok samt sociala media, tror vi underdogen plockar Idol 2020. 

Den stora favoriten och redan klara vinnaren enligt oddsen, Kaspar Camitz, fick respass förra rundan till Juryns stora förvåning och konspirationsteorierna haglade om att TV4 vill se en kvinnlig vinnare och likt Trump/Bidén situationen eventuellt fipplat med rösterna. Oavsett vad, finalen i Idol 2020 står mellan Nadja Holm och Paulina Pancenkov – underdog oddset till runt 2.20 lockar enormt här. På med mysbrallorna och korka upp rödpanget – nu kör vi!