Unibet fortsätter att briljera med sina specialodds. Om du spanat in deras utbud tidigare har du garanterat inte missat deras flik “Underhållning & Specialer”. Här erbjuds internationella specialspel i kombination med svenska favoriserade evenemang och tävlingar. Hett just nu: Hur blir vädret detta år?

I princip allt går att betta på om man kollar in hos Unibet. I vintras kunde vi exempelvis se odds på huruvida snön uppenbarar sig på julafton och vad som blir årets julklapp. Unibet följer årstidens stora funderingar, nu har vi till exempel odds på Melodifestivalen och olika internationella utmärkelser hos spelbolaget. Däremot ser vi en röd tråd som följer under hela året hos Unibet, nämligen det oförutsägbara, svenska vädret.

Blir det mycket regn i år, och vad kommer vi ha för temperaturer?

…är frågor som Unibet har odds på. Samtliga spel pågår fram till slutet av året och är alltså “Temperaturrekord i Sverige under 2020”, “Medeltemperatur i Sverige under 2020” och “Nederbördsrekord i Sverige 2020”. Tre stycken olika väderrekord med andra ord, och hur utgången blir är minst sagt svårt att veta. Vi har ju haft ett otroligt skiftande och alldeles för varmt väder nu under första delen av år 2020. Vintern har knappt synts till, men stormar och regnrekord har präglat Sveriges väder. Detta gör Unibets odds extra spännande, vädret lever sitt egna liv så att säga. Detta leder till att oddsen ständigt ändras, så om du är nyfiken får du hålla dig uppdaterad med jämna mellanrum.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller