Varje år anordnas Elitloppet, ett av världens mest prestigefyllda travtävlingar. Loppet utspelar sig den sista söndagen i maj, det här året lyder datumet 30/5.

Unibet’s odds för Elitloppet 2021

Spelbolagen har laddat upp för en fantastisk söndag på Solvalla. Det erbjuds massvis med odds på flertalet bettingsidor. Under fjolårets Elitloppet stod Christoffer Eriksson som vinnare med hästen Cokstile, en häst som även i år står på startlinjen.

“Unibet är ett spelbolag som är ledande i mycket och som dessutom erbjuder ett fint utbud på just söndagens Elitloppet.” 

Hos Unibet hittar du odds på allt från vinnare, placering och H2H mellan två hästar. Enligt vinnaroddsen är Don Fanucci Zet favorit till att vinna Elitloppet 2021 men hästen skuggas av ett par andra starka kandidater:

  • Don Fanucci Zet, 6.75
  • Moni Viking, 7.25
  • Vivid Wise As, 7.25
  • Aetos Kronos, 9.00
  • Ecurie D, 9.00

Fullständig lista hittar ni på Unibet. Där det erbjuds vinnare i både kvalloppen och finalen. Don Fanucci Zet är favorit enligt spelbolaget.

Cokstile med Christoffer Eriksson är regerande mästare i Elitloppet. En kusk som inte alltid nämns bland de största namnen. Björn Goop är en av kuskarna som deltar i Elitloppet och som säkerligen säkrat en fin chans.

“I övrigt hittar vi en favorit i Don Fanucci Zet, körd av Örjan Kihlström medans Gopp själv kör hans största utmanare Moni Viking.”

Don Fanucci Zet är en orutinerad häst om man jämför med motståndarna, den minst rutinerade hästen i första kvalloppet, för att dra ett exempel. Hästen axlar dock favoritskapet inför den enorma tävlingen (6.75), tätt följd av ett par andra hästar. Kan Örjan Kihlström koras som ny mästare med Don Fanucci Zet? Oddsen talar för detta.

Elitloppet Betting Ökar i Popularitet

Elitloppet är ett av världens mest populära och sevärda travlopp. Det betyder även att intresset för att ta del av loppet blir större och större för varje år som går. I år är vinstpotten på 3 miljoner svenska kronor, vilket ökar spänningen och publiciteten för loppet.

“Intresset ökar även på andra vis, som till exempel i betting – där Elitloppet och trav i sig drar mängder av spelare.”

På söndag tillhör Elitloppets två försök V75, en spelform via ATG som mängder av svenskar använder. Under Elitloppet ökar dessutom intresset att spela eftersom spelbolagen har som vana att plocka fram betydligt mer spelmöjligheter, i form av fler odds på det stora evenemanget.